Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometna nesreća

Stablo na cesti gotovo ih stajalo života

policija sudar
Žarko Bašić/Pixsell
19.12.2011.
u 10:20

Teško je ozlijeđena 48-godišnja putnica iz vozila koja je zadržana u gospićkoj bolnici

Prometna nesreća koja je mogla završiti s teškim posljedicama dogodila se u petak nakon 21 sat na području Vrhovina, izvijestila je lička policija.

U Zalužnici se zbog neprilagođene brzine 41-godišnjak iz Otočca u automobilu marke VW Polo zabio u stablo na cesti koje se srušilo zbog lošeg vremena toga dana.

Teško je ozlijeđena 48-godišnja putnica iz vozila koja je zadržana u gospićkoj bolnici, dok je vozač s lakšim ozljedama pušten kući.

Ključne riječi

Komentara 4

LI
liliZG
10:51 19.12.2011.

Tko odgovara za stablo na cesti???

AK
akil
19:16 19.12.2011.

Vozio je prebrzo,i vjerojatno malo popio.Treba i bolnici posla.

UR
urco
19:42 19.12.2011.

Volio bih da mi netko iz MUP-a (milicija u uniformi policije) kaže formulu za izračun prilagođene brzine. U demokratskim državama taj termin ne postoji. Ako je vozio iznad dozvoljene brzine plaća kaznu, a za barikade na cesti nije kriv vozač. Čovjek vozi 10 km/h kod Karlovca po ledu i otkliže s ceste, da bi milicija napisala da je uzrok neprilagođena brzina. Znači ako je led (koji nebi smio biti) na cesti, barikada ili bilo što drugo prilagođena brzina je 0 km/h. Drugim riječima kriv je što je tu bio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije