Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUNO INTERVENCIJA ZA VATROGASCE

Stabla i grane padali po automobilima, tužan kraj potrage za izgubljenom osobom u Muću

Ilustracija
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
25.12.2018.
u 11:05

Osim što su uklanjali grane i stabla vatrogasci su u Splitu gasili goruće kontejnere i požare nastale zbog paljenja otpada.

Zbog jake bure koja je na Badnjak puhala na širem splitskom području djelatnici Javne vatrogasne postrojbe (JVP) Split i lokalnih dobrovoljnih vatrogasnih društava imali su nekoliko intervencija u kojima su u većini slučajeva uklanjali granje i stabla koja su pala na vozila, doznaje se u utorak od splitskih vatrogasaca.

Prvu su intervenciju imali u Gajevoj ulici u Splitu gdje je uslijed vjetra grana sa stabla pala na parkirano osobno vozilo. U Žrnovnici su vatrogasci u nekoliko navrata morali intervenirati u Sitnom Gornjem zbog istog problema. Tamo su padala stabla, ali i ograde koje su vatrogasci uz pomoć alata uklanjali i stavljali na sigurno, baš kao i u naselju Mužinići.

Osim što su uklanjali grane i stabla vatrogasci su u Splitu gasili goruće kontejnere i požare nastale zbog paljenja otpada. Nihove kolege u Muću bili su u potrazi za izgubljenom starijom osobom koja je nažalost pronađena mrtva.

Pogledajte i video: Opasnosti koje krije okićeno drvce

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije