Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Baka Rada

"Šta je 14. februara?" Prije osam godina ovaj video nasmijao je cijeli internet!

Baka Rada
14.02.2021.
u 09:30

Sjećate li se legendarne gospođe koja je na najsmješniji mogući način odgovorila na pitanje novinarke?

Tko do sad još nije shvatio, danas je 14. veljače, odnosno Valentinovo. Baš na taj datum 2013. lokalna je srpska televizija na ulici provodila malu videoanketu o tome što će ljudi raditi taj dan.

Zaustavili su baku Radmilu iz Gornjeg Rataja. Novinarka ju je upitala: "Šta je 14. februara?", a baka Rada, bez imalo razmišljanja odgovorila je "8. mart!", odnosno "Dan žena". Video je isti dan postavljen na YouTube, a mi smo ga se danas prisjetili. Evo, nadamo se da će vam uljepšati dan!


Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Radiator2
Radiator2
10:21 14.02.2021.

Ne može vl niti jedan dan bez Crba.

SP
speed208
10:23 14.02.2021.

VL....kojeg 14.??? kao da citam kurir ili blic...placeni ste u kunama ili dinarima ???

DU
Deleted user
12:01 14.02.2021.

Realan odgovor. Žene i mediji tretiraju Velentinovo ne kao Dan zaljubljenih nego kao Dan žena. Pogledajte reklame za muževe i momke "Što ćete kupiti vašim ženama?". Nekako žene nisu forsirane da nešto moraju kupiti. Seksizam na djelu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije