Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Motornom pilom

Srušio stablo na vodiče dalekovoda i izazvao nestanak struje

Ilustracija
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
12.03.2020.
u 11:34

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava

Policijska uprava požeško-slavonska izvijestila je o događaju u kojem su uništeni betonski stupci električnih vodiča Hrvatske elektroprivrede.

- U utorak, 10. ožujka oko 17.30 sati u šumskom predjelu u blizini mjesta Subocka, nedaleko od Lipika, nepoznati počinitelj ili više njih uporabom motorne pile srušio je stablo koje je palo na električne vodiče dalekovoda. Usljed toga došlo je do oštećenja betonskih stupaca u vlasništvu HEP-a i prekida isporuke električne energije u okolnim naseljima - priopćeno je.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela uništenja ili oštećenja javnih naprava.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar MarkoHR
MarkoHR
11:45 12.03.2020.

Stupci su dijelovi članaka tj. napisanog teksta u novinama, portalima i sl. Zračne električne mreže sadrže STUPOVE, betonske, drvene i čelično-rešetkaste

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije