Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAKISTAN
Povratak na članak

Putnički zrakoplov sa 107 ljudi srušio se na stambenu četvrt: Pilot prijavio tehničke probleme

Airbus A320 srušio se u stambenom području u blizini Karachija u Pakistanu.

Komentari 5

AA
aabbcc
14:58 22.05.2020.

...nije poznato ima li žrtava, međutim vjeruje se da ima _pa ti sad budi ateista.

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
14:12 22.05.2020.

Treba se baviti i novosti najaviti o brači po kulturi, jelu, djelu i vanka schengenskom statusu.

VL
AN
.anticenzura4
13:49 22.05.2020.

Bas sam prolistala strane medije, svi se bave sobom i svojom bijedom, a najvaznije vijesti iz svijeta su im karantena od 14 dana za turiste sto ulaze u Britaniju, nitko ziv ne govori o ovoj tragediji, samo neki mediji imajuu mali clanak na dnu stranice. . Cak i u Bosni ova vijest nije prioritet, i oni se bave sobom i svojom bijedom. A u 'Rvackoj na svim portalima udarna vijest iz Pakistana, oni imaju jako bliske veze sa Bliskim istokom, zato je tomu tako, dok se citav svijet bavi svojom zemljom na koljenima, gladnima i nezaposlenima u svojoj zemlji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.