Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO ZAOŠTRAVANJE

Srpski zastupnik u kosovskom parlamentu ranjen iz pištolja

Petar Miletić
službena stranica kosovskog parlamenta
05.07.2010.
u 13:56

Nakon incidenta s bombom bačenom na srpski skup, u ponedjeljak je u Mitrovici izrešetan Petar Miletić, kosovski parlamentarni zastupnik, jedan od desetorice Srba u skupštini samostalnog Kosova.

U ponedjeljak ujutro u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice netko je pucao na automobil u kojem se nalazio parlamentarni zastupnik. Policijski glasnogovornik Besim Hoti izjavio je da je 35-godišnjeg Petra Miletića "iznad koljena pogodio najmanje jedan od četiri metka ispaljena iz pištolja". Hoti je dodao kako se pretpostavlja da je napad došao sa srpske strane zbog Miletićeve "izdaje", jer je među 120 zastupnika u parlamentu Kosova Miletić (Samostalna liberalna stranka) jedan od desetorice zastupnika srpske nacionalnosti i predsjednik njihova zastupničkog kluba. Policija ima opis napadača i u tijeku je potraga za njim. Regionalni glasnogovornik kosovske policijske službe Ergin Medić nije dao medijima nikakvu izjavu jer je istraga još u tijeku.

Kako kaže dr. Ljubomir Jakšić iz mitrovičke bolnice, parlamentarnom zastupniku život nije ugrožen, ali se zbog ozbiljnosti ozljeda nalazi na intenzivnoj njezi.

Komentara 48

MA
mališa
16:41 05.07.2010.

kurcula Dobro si odgovorio. Da je lako biti Srbin ne bi danas bilo toliko Hrvata i Bošnjaka, a Crnogorci kao narod ne bi uopšte ni postojali. Eto, taj Puniša Račić je iz Crne Gore, a i Hrvati ga smatraju Srbinom.

BR
brgr
15:22 05.07.2010.

Majstore ima u Srbiji vise Muslimana i Siptara nego u Hrvatskoj,kako se kaze :Igra Medo kod Komsije nadaj ga se i ti\". To sto su se oni borili za Hrvatsku nije sigurno bilo iz domoljublja,nego iz profita i zato zive iz istog razloga u Hrvatskoj.

RE
rezonancija
19:26 05.07.2010.

Brgr what we cant maked we can faked...bolje se vi drzite istine...kad sam zivio u hollanda postapalica je tamo bila...lazes ko srbin....jer su nizozemski vojnici bili u bosni i shvatili su s kime imaju posla...to mi rekla jedna nizozemka...i tako bolje se vi drzite istine jer vase paranoidne iluzije su mnogoo smesneee

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije