Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUGANJE U SUSJEDSTVU

Srpski mediji o 'rijaliti klinču': 'Idi mami! Ti si lou-lajf'

Andrej Plenković i Zoran Milanović
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
23.10.2020.
u 16:22

Blic piše da "niti u jednoj državi trenutno ne bijesni ovakav 'rat' između dva najmoćnija čovjeka u zemlji"

Prepucavanja između premijera Andreja Plenkovića i predsjednika Zorana Milanovića, koja ne prestaju od izbijanja afere Janaf, nisu prošla nezamijećeno niti u susjedstvu. Srpski mediji tako su se ovih dana raspisali o "ratu u hrvatskom vrhu" kojeg uspoređuju sa reality programom.

U tekstu pod naslovom "IDI MAMI! TI SI LOU-LAJF" Hrvatski premijer i predsjednik u RIJALITI KLINČU, pljušte teške uvrede i optužbe za "šmrkanje" kokaina, srpski portal Blic.rs danas je prenio najnoviju epizodu verbalnog sukoba hrvatskog premijera i predsjednika republike. Blic piše da "niti u jednoj državi trenutno ne bijesni ovakav 'rat' između dva najmoćnija čovjeka u zemlji" te da su "zoranizmi", po kojima je predsjednik Milanović poznat, u sukobu s premijerom dosegnuli novu razinu. Također napominju da su s prepucavanjem nastavili "i kada se dogodio pokušaj terorističkog napada".

Jučerašnja konferencija premijera Plenkovića također je zabavila srbijanske medije. Kurir.rs je tako objavio članak pod naslovom "NASTAVLJA SE RAT U HRVATSKOM VRHU, SAD JE PLENKOVIĆ NA REDU Milanović je nasilnik koji ništa ne radi, ovo je neki Kardashian trend" u kojem samo prenose izjave s konferencije.

Plenkovićeve izjave s jučerašnje konferencije prenijela je i Srbija Danas u tekstu pod naslovom "HRVATSKA POLITIKA KAO RIJALITI PROGRAM: Plenković i Milanović razmjenjuju uvrede, posljednja ide na račun predsjednika".

 

>> VIDEO Plenković: Milanović se ponaša kao piroman koji se želi prerušiti u vatrogasca

Komentara 9

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
16:33 23.10.2020.

Mogu se srpski mediji izrugivati koliko žele, ali u Hrvatskoj postoji barem neka institucionalna opozicija, a u Srbiji je nigdje nema.

FA
fajlpz
20:53 23.10.2020.

U Hrvatskoj se ima ko svađati za razliku od Srpskog jednoumlja.A da i frau?Brnabić je tamo.

DU
Deleted user
17:27 23.10.2020.

kakav Kardashian trend, samo da nije kao Kim Kardashian u Parisu što je okvalificirano ka o razbojništvo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije