Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSVETNIČKA PORNOGRAFIJA

Razotkrila gnjusnu grupu: Muškarci dijeli eksplicitne fotografije i adrese bivših partnerica

Foto: Pixabay
1/3
12.03.2021.
u 19:40

Grupa na Telegramu je ugašena, međutim vrlo brzo se otkrilo da su se otvorile druge.

Prije nekoliko dana na aplikaciji za dopisivanje Telegram postojala je grupa s čak 36 000 članova primarno s područja bivše Jugoslavije u kojoj su muškarci objavljivali i dijelili eksplicitne fotografije, snimke, ali i osobne podatke žena s ovog područja.  Grupu je raskrinkala Staša iz Srbije koja je za nju saznala prije godinu dana jer je njezin instagram profil završio u grupi, pa su je tražili gole slike i snimke.

- Tek sada sam se dočepala svih grupa, učlanila se u njih s lažnih profila i i napravila 'screenshotove'. Naravno, ne mogu sve, jer slike i snimci nedužnih djevojaka, pa čak i djece, stižu nenormalno brzo - ispričala za portal Žena.rs. 

 

Pokazalo se da grupa funkcionirala tako što članovi pisali odakle su, pa su bi im drugi članovi slali slike i snimke djevojaka iz tog mjesta. Osim što su razmjenjivali sadržaj, isti je bio popraćen gnjusnim komentarima i opisima. 

Staša koja je razotkrila priču dobila je na stotine komentara ispod svojeg Twitter profila. Među njima je bila i Danica koja je otkrila medijima da je razmišljala o samoubojstvu nakon što je sama prošla pakao. 

- Imala sam 14 godina tada i prvog dečka. Kada je sliku mojih grudi objavio u grupi u kojoj sam bila i ja, nastao je pakao - navela je Danica. 

 

Grupa na Telegramu je ugašena, međutim vrlo brzo se otkrilo da su se otvorile druge. 
 

Komentara 2

Avatar Mali Berica
Mali Berica
20:54 12.03.2021.

Srpska posla.

DU
Deleted user
15:15 12.03.2021.

Pa tu su razotkrivene samo prostitutke koje su očito koristile društvene mreže za promociju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije