Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sezona se stabilizirala
Povratak na članak

Srpanj jednak kao lani, u kolovozu napokon plusevi

Od početka mjeseca do 25. kolovoza Hrvatsku je posjetilo četiri milijuna gostiju, odnsono oko 200.000 više nego lani.

Komentari 4

Avatar babas
babas
10:34 04.09.2018.

Super,iz godine u godinu rušimo sve rekorde u turizmu. Jedino mi nije jasno zašto svi mali iznajmljivači kukaju da ne mogu popuniti ni srpanj,ni kolovoz?

VL
ZD
zg_dubrava
12:26 04.09.2018.

koga vi lazete?? Nikada manje ljudi nego ove godine..

VL
JA
Jania
10:49 04.09.2018.

Ne može se u nedogled rasti. Sezona je uspješna i ne treba nam više gostiju na Jadranu jer već su velike gužve cijelo ljeto. Porast je realan samo ako bolje aktiviramo kontinentalni turizam.

VL
VE
verica2
14:53 04.09.2018.

Po ulicama mnogih gradova na obali se zbog gužve jedva hoda, plaže su krcate... Valjda bi još i na plaže trebali uvesti krevete na kat. Koga uopće privlači odmor u takvoj gužvi? I do kada bi broj gostiju trebao rasti?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.