Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
putem poginuli

Sredozemno more izbacilo tijela 21 migranta

Reuters
14.09.2018.
u 12:51

Ostaci devet osoba iz subsaharske Afrike pronađeni su 9. rujna na plaži pored Marsa Ben M'Hidija u alžirskoj pokrajini Tlemkenu, oko 200 km od španjolske obale

Tijela 21 osobe za koje se pretpostavlja da su migranti koji su pokušali dospjeti do Španjolske voda je izbacila ovaj mjesec na obalama u Sredozemnom moru, objavila je agencija za migracije UN-a u petak.

S tim posljednjim žrtvama migranata u Sredozemnom moru broj smrtnih žrtava popeo se ove godine na 1586, navodi Međunarodna organizacija za izbjeglice (IOM).

Ostaci devet osoba iz subsaharske Afrike pronađeni su 9. rujna na plaži pored Marsa Ben M'Hidija u alžirskoj pokrajini Tlemkenu, oko 200 km od španjolske obale.

Sljedeći dan, otkrivena su još četiri tijela na susjednoj plaži u Sajdiji, preko granice u Maroku.

Tijela šest migranata, uključujući dvije žene i dijete, voda je izbacila kod Driuha, pored Nadora u Maroku.

Tijelo žene pronađeno je na plaži Las Salinas u Almeriji 11. rujna, a tijelo mladog muškarca iz subsaharske Afrike našao je ribar pored La Almadrabe u španjolskoj enklavi Ceuti.

>> Migranti preplavili Španjolsku obalu, Madrid traži 'europsko rješenje'

1/14
Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
13:45 14.09.2018.

odlicno, jos da je bilo dodati koju nulu na to 21

AA
AAAAAA
13:28 14.09.2018.

poslati ih merkelici! Ona je zaslužna za smrt svih tih migranata!

Avatar superhik74
superhik74
20:50 14.09.2018.

Kada bi im medjunarodni bankarski kriminalci, kamatari, sjasili s grbace Afrika bi s svojim prirodnim resursima bila bogat kontinent, ali dok god traje pljacka i neokolonijalizam biti ce i "migranata". Nije ni cudo da je glavni "financijer" osudjeni bankarski kriminalac za "insider trading" (osudjen u Francuskoj 2002 godine i kaznjen 2,3 miljuna dolara kaznom) i bivsi nacisticki kolaborator (po vlastitom priznanju) George Soros, parvoga imena Gyorgy Schwartz.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije