Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogreška

Na popis stavili 26 tvrtki koje nisu sudjelovale u obnovi Banovine, sada se ispričavaju

Razrušeni centar Petrinje pdo snijegom
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
15.01.2021.
u 19:34

Te tvrtke sudjelovale su u obnovi, ali na drugim područjima Republike Hrvatske, naveli su

Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje objavio je na svojim stranicama popis tvrtki koje su sudjelovale na obnovi na području Sisačko-moslavačke županije. Kako navode, nakon što su objavili prvobitni popis dobili su pozive pojedinih tvrtki te se nakon provjere pokazalo da se na popisu tvrtki koje su sudjelovale u procesu obnove na području Sisačko-moslavačke županije nalaze netočne informacije .

- Dakle, te tvrtke sudjelovale su u obnovi, ali na drugim područjima Republike Hrvatske. S obzirom na to, Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje ispričava se svim tvrtkama za koje je objavljena pogrešna informacija te naglašava da je predmetni popis objavljen dana 14. siječnja 2021. godine ispravljen - navode. 

Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje objavio je i popis tvrtki koje nisu sudjelovale u obnovi na području Sisačko-moslavačke županije, a bile su na prvobitnom popisu. 

Popis projektanata koji nije sudjelovao u obnovi Sisačko-moslavačke županije 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije