Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovo se rijetko viđa

Središnji dio Visa zabijelila tuča dok su neki na obali uživali u kupanju

Tuča na Visu
Foto: Moj otok Vis/Facebook
1/6
18.05.2018.
u 09:28

Grmljavinsko nevrijeme na petnaestak minuta pogodilo središnji dio otoka i donijelo tuču, a istodobno je na obali grijalo sunce.

Vremenske nepogode posljednjih tjedan dana zahvaćale su mnoge krajeve pa je tako tuča zabijelila sjeverne dijelove Istre, padala je u Zagrebu i Gospiću, a isto se jučer dogodilo i na otoku Visu.

Zanimljivo je da je grmljavinsko nevrijeme na petnaestak minuta pogodilo središnji dio otoka i donijelo tuču, a istodobno je na obali grijalo sunce te su neki uživali u kupanju. Tako su na Facebook stranici Moj otok Vis objavljene i fotografije tuče u zaseoku Taležu.

Iz Državnog hidrometeorološkog zavoda za danas predviđaju djelomice sunčano, no i dalje nestabilno vrijeme. Sredinom dana i poslijepodne uz promjenljivu naoblaku moguća je kratkotrajna kiša ili pljuskovi s grmljavinom, češće u sjeverozapadnim i gorskim predjelima. 

Vjetar će biti slab do umjeren sjeveroistočni i sjeverozapadni. Najviša dnevna temperatura zraka bit će između 20 i 25 stupnjeva, a u gorju ponegdje malo niža. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije