Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neće više na more

Srbin napadnut na Bačvicama zbog tetovaže 'Delije Knin'

Aleksander Gundelj
Foto: Facebook
30.07.2018.
u 22:59

Uz tetovažu 'Delija' na leđima mu je i citat cara Lazara 'Ja ne odlučujem hoću li ići u bitku po tome kakva je sila koja me prati, nego po tome koliku svetinju branim'.

Mladić rodom iz Knina, s adresom u Subotici, napadnut je nakon što je skinuo majicu i pokazao tetovažu navijačke skupine Crvene zvezde s natpisom 'Delije Knin' na splitskim Bačvicama

Aleksandar Gundelj (27) za srpski Blic rekao je kako ga je na plaži opkolila skupina od 10-ak ljudi te su ga cipelarili i udarali šakama i palicama uz povike 'Ovdje si došao provocirati?!'. 

Kaže kako su ga napali dok je s prijateljicom šetao po Bačvicama.

Dodao  je i kako je uspio pobjeći te se pokušao skloniti u kafić no od tamo su ga, tvrdi, potjerali. Na kraju se sakrio u najbližu zgradu, a jedna od stanarki pozvala je policiju

Uz tetovažu 'Delija' na leđima mu je i citat cara Lazara 'Ja ne odlučujem hoću li ići u bitku po tome kakva je sila koja me prati, nego po tome koliku svetinju branim'.

Kaže da je već ljetovao u Hrvatskoj, ali da mu je ovo bio prvi posjet Splitu

- Sve što se dogodilo zapravo je bila borba za život. Kad sam vidio da sam sam i da nemam nikog tko mi može pomoći, osjećao sam se bespomoćno. Nikada ranije nisam imao sličan problem. Rekli su mi da ne bi smio baš tako šetati s tetovažom, ali me malo ponijelo more, turisti, morska atmosfera. Nisam razmišljao ni o čemu lošem. Nije to bilo s namjerom, nisam planirao da me netko ubije. Sve se dogodilo spontano, a kada sam vidio da su došli znao sam koliko je sati i pretpostavio sam što slijedi - rekao je Aleksandar i dodao kako neće u skorije vrijeme na ljetovanje u Hrvatsku. 

- U Knin svakako idem i neću odustati, ali što se tiče mora, za sad me sigurno neće vidjeti - zaključio je napadnuti mladić.

 

Ključne riječi

Komentara 332

JU
juma
23:17 30.07.2018.

Delije su navijacka skupina ciji je vodja bio i ratni zlocinac Arkan i njihovi pripadnici, koji su uglavnom bili najveci dio njegovih postrojbi, odgovorni su za bezbrojne razne zlocine u Hrvatskoj i BiH. Danas se isticu isticanjem postera ratnog zlocincaa generala Mladica i navijanjem "noz, zica, Srebrenica." Bez ove informacije, clanak je nepotpun i sluzi samo provociranju citatelja. Iskreno govoreci, takve likove u Hrvatskoj ne trebamo, pa niti kao turiste.

MI
Mimizo
23:13 30.07.2018.

zašto u naslovu nema srpski provokator nego samo srbin sad će pupi zvati zurofa hahaha

DU
Deleted user
23:10 30.07.2018.

Baš me iznenadilo. Da odem na Adu Ciganliju sa tetovažom Torcida Zemun i ispod “Navik on živi ki zgine pošteno”, tamo bi me vjerojatno častili pićem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije