Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripadnik velike bande

Srbin uhićen u Grčkoj sa 135 kilograma kokaina vrijednog pet milijuna eura

kokain peru
Foto: Reuters/PIXSELL
03.12.2017.
u 14:44

Srbin, čiji identitet nije objavljen, uhićen je u primorskom mjestu Varkizi, i "pretpostavlja se da je riječ o pripadniku velike bande krijumčara droge koja opskrbljuje poznate osobe".

Grčka policija uhitila je jutros u ljetovalištu kod Atene državljanina Srbije sa 135 kilograma kokaina, ulične vrijednosti oko pet milijuna eura, objavili su beogradski mediji pozivajući se na grčki portal Proto tema.

Srbin, čiji identitet nije objavljen, uhićen je u primorskom mjestu Varkizi, i "pretpostavlja se da je riječ o pripadniku velike bande krijumčara droge koja opskrbljuje poznate osobe".

Policija je u njegovu stanu osim kokaina pronašla i 12.000 eura, prenijela je agencija Beta.

Procjenjuje se da je vrijednost 135 kilograma zaplijenjenog kokaina na ilegalnom tržištu oko pet milijuna eura.

Prema pisanju portala Proto tema, kokain se masovno pojavio u noćnim klubovima u Grčkoj među bogatom klijentelom, a policija nastavlja istragu "jer banda u kojoj je bio uhićeni Srbin ima nekoliko desetaka pripadnika".

Ključne riječi

Komentara 15

NN
nino_nr
15:14 04.12.2017.

Martin Matijašević (33) srpski drž. sa Hrvatskom putovnicom. Očigledno su svi hrvati srbi...hahahahaha

Avatar zabi_001
zabi_001
15:04 04.12.2017.

Tek toliko da se vidi što je VL prešutio. ""U velikoj akciji grčke policije juče je uhapšen Martin Matijašević (33), državljanin Srbije, koji ima i hrvatski pasoš. On je "pao" kao član organizovane bande koja je dilovala kokain poznatim ličnostimama iz Atine.Matijašević je priveden u primorskom letovalištu Varkizi kod Atine, a policija sumnja da je član organizovane bande koja kokainom snabdeva poznate ličnosti u Atini.Matijašević osim srpskog ima i hrvatski pasoš, a prema pisanju grčkih medija, policija ga je pratila mesecima, da bi u nedelju rano ujutru upala u njegov iznajmljeni luksuzni stan i uhapsila ga bukvalno na spavanju.Pretresom je pronađeno 135 kilograma kokaina, čija je vrednost na ilegalnom tržištu oko pet miliona evra.Operativci grčke policije su pored droge pronašli i zaplenili 12.000 evra, za koje se sumnja da ih je Matijašević stekao prodajom narkotika. Ovo je jedna od najvećih zaplena kokaina u Grčkoj u poslednjih nekoliko godina, a mediji spekulišu da hapšenja tek predstoje.""

Avatar Zagondzija
Zagondzija
22:57 04.12.2017.

Srbin pa jos Martin..e svasta...i jos sa hr.pasosem..budalastina nevidjena...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije