Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBAVJEŠTAJNI PODACI

Srbijanski mediji: Priština priprema akciju sličnu Oluji

\'Kosovo Serbs sit on the barricades in the village of Zupce near the town of Zubin Potok August 1, 2011. Serbs vowed to press on with roadblocks and stop NATO\'s KFOR peacekeeping force from proceedi
Reuters/PIXSELL
02.12.2011.
u 09:50

Ako srbijanske službe sigurnosti rade svoj posao, onda je predsjednik Tadić dobio informaciju da je plan Prištine za preuzimanje sjevera Kosova gotov i da se doslovno samo čeka mig dužnosnika Europe kako bi ta akcija počela

Predsjednik Srbije pozvao je Srbe sa sjevera Kosova da uklone barikade ne samo zbog 9. prosinca i neizvjesnosti oko kandidature za EU, nego i zbog obavještajnih podataka da je Priština završila operativni plan akcije koja bi, prema svim parametrima, bila slična Oluji 1995. u tzv. Krajini – kaže za beogradske Vesti online nekadašnji zapovjednik Združenih snaga na jugu Srbije i predsjednik Foruma za sigurnost i demokraciju Ninoslav Krstić.

– Ako srbijanske službe sigurnosti rade svoj posao, onda je predsjednik Tadić dobio informaciju da je plan Prištine za preuzimanje sjevera Kosova gotov i da se doslovno samo čeka mig dužnosnika Europe kako bi ta akcija počela. Otuda i promjena stava države prema Kosovu za 180 stupnjeva – kaže general Krstić.

Komentara 46

KA
Karlek1
11:57 02.12.2011.

Gdje god se Srbi pojave ili izbija rat ili neki problemi.

DE
derantamni
10:19 02.12.2011.

e moj tadiću.....samo ti radi kako ti šefovi američki kažu i nafatiraj se parama...bežaćeš ti iz srbije 1999 išao u budimpeštu na sastanak sa CIA otvaraš 20km autoputa u republici srpskoj a zemlja ti propada što nisi ostao u sarajevu....zajedno sa kusturicom ?

JA
jadre
10:13 02.12.2011.

.........uuuu proverite ulje u TRAKTORIMA....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije