Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
9. OBLJETNICA
Povratak na članak

Srbija slavi pad Miloševićevog režima: Kakva je situacija danas?

Mnogi građani Srbije vjerovali su da je to konačan poraz autoritarnog režima i da su učinjene korjenite demokratske promjene. Međutim, nakon atentata na premijera Zorana Đinđića, petolistopadni pobjednici nisu uspjeli dosljedno provesti obećanja u djelo. Dva desetljeća kasnije, Srbijom danas vladaju mnogi sudionici i sudionici Miloševićeva režima.

Komentari 4

Avatar zong
zong
09:55 05.10.2020.

9. obljetnica??? wtf...

VL
DP
delmata.pakleni.otok
13:45 05.10.2020.

srbija je trenutačno jedina komplet suverena država koja opstaje bez stranih donacija, iako nosi teret dila "okupirane" terotorije kim, istina sirota ali opstaje sama... ostalim da eu uskrati socijalna davanje nestale bi s lica zemje za jedan dan...

VL
GE
genadij
09:18 05.10.2020.

Sadašnja ekipa Vučić, Vulin i onaj masni kojeg se ni nemrem setiti kak se zove njeguju miloševićeve tekovine velikosrpske politike i nisu ništa bolji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.