Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luka Mišetić o MICT-u:
Povratak na članak

'Međunarodna zajednica kapitulirala je pred Srbijom'

Nakon više od tri godine odustaju od zahtjeva za izručenjem Petra Jojića i Vjerice Radeta koji su prijetili i maltretirali svjedoke

Komentari 111

Avatar zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
21:35 17.02.2018.

nije to kapitulacija vec PODRSKA..heehheheheh

VL
BE
Bel
21:53 17.02.2018.

Imaju pravo. Ne daju svoje i ne nude gu...medjunarodnoj zajednici. Nasi bi se mogli ugledati u njih. Kakvi god da bili, brane svoje nepokolebljivo. Pravi ili krivi-brane svoje do pakla. I to je po meni ok. Mi smo ponudili sve svoje otvore medjunarodnoj zajednici da nas bolje poj..... to je za nas bio potpuno beskoristan seks. Uzivala je samo jedna strana.

VL
SD
sdpesticid
21:53 17.02.2018.

šešelj izgleda kao da je nekog omanjeg suca ih haag-a pojeo. na stranu izgled sad, lik je na žalost čovječanstva sposoban..

VL
NV
NV
23:51 17.02.2018.

Ne znam,ali mi zaista ne možemo biti sretni. U koju god bi nam zajednicu dozvolili da pristupimo ta se zajednica raspala. Evo sada se klima i EU. Nešto u nama zaista nije dobro,tolike slučajnosti...to me zaista brine.

VL
BU
bugavuga
22:20 17.02.2018.

Svatko brani svoje samo mi izručujemo sve. Srbija će i bez Šešelja ući u EU

VL
Avatar navijač
navijač
22:09 17.02.2018.

Hrvatskoj je zato u interesu da srbija nikad ne uđe u EU, a ne obrnuto kao što pričaju hrvatski političari , oni su premazani istim mastima kao ovi iz haga.

VL
AF
afer
06:15 18.02.2018.

Sa takvima koji sa toliko prevarenoga manipuliraju sa međunarodnim organizacijama i sudom ne valja imati posla. Na to treba podsjetiti Europu koja nas tjera da se sa Srbijom mirimo, time neće postići ništa a Srbi ne će nikad prestati biti trojanski konj Rusije.

VL
Avatar comandante
comandante
08:19 18.02.2018.

znači to je taj virtualni rat što ga spominju Plenki i naj ratni poduzetnik i ratni miliunaš, elokventni Krstičević

VL
Avatar Snijeg
Snijeg
21:33 17.02.2018.

Vojvoda bez brade - ali sa stomakom!

VL
TI
Tixon
14:42 18.02.2018.

A zašto je Šešelj , konkretno bio optužen ?Za političke govore , u kojima je pozivao svoj narod da se ujedini . Od kada je to nešto kompromitujuće . Svi su se tada naoružavali i spremali za rat i zaa ostvarivanje svojih ciljeva .Istu stvar su radili i Albanci boreći se za promenu granica . Što su SAD imale interesa u tome i što su jh podržali , ne znači da je to pravedno .O korupciji da i ne govorimo . Pa DOSO-vci u Srbiji su dobili od Amerikanaca u Budimpešti milione evra da svrgnu Miloševića .

VL
AG
Agricola
13:37 18.02.2018.

Mišetiću, umjesto što buncaš trebao bi odgovoriti na pitanje zašto si ti u svom predmetu inzistirao da se utvrdi karakter sukoba i inzistirao da je riječ o međunarodnom sukobu kad ni Gotovina ni Markač ni Čermak nisu bili optuženi po točki 2. statuta po nijednoj točki optužnice? Kako se to od svih predmeta u Haagu dogodilo samo u tvom predmetu, i kako je tvoj odvjetnički tim u suradnji s tužiteljestvom i notornim Oriem invertirao istinu, a sve da bi se stvorio presedan po kojem je osuđena BiH šestorka? I sve ste to napravili iza leđa generalu Gotovini, jer on sigurno nikad ne bi pristao na deal s tužiteljstvom u zamjenu da smjesti Praljku. Može te biti sram! Sad je jasno zašto je tužiteljstvo u žalbenom postupku u tvom predmetu onako očito sabotiralo svoju poziciju. Možete se ti Kehoe i Akhavan sakrivati iza generala Gotovine, ali jednog dana doznat će se prava istina. A Šešelja se ostavi, jer nije Šešelj napravio Ovčaru nego KOS na čelu s Aleksandrom Vasiljevićem kojeg bi vi abolirali, kao i cijelu tzv. JNA i prikazali Domovinski rat kao "sukob hrvatskih i spskih nacionalista" u kojem je ta tzv. JNA bila samo tampon zona. Pročitan si fiškalčiću, zato te Karamarko i napao, pa si ti podlo nahuškao Gotovinu na Karamarka, a sve da bi ti, Miomir Žužul i ostala bratija pokupili lovu a izgubili sve procese INA-MOL.

VL
DU
Deleted user
22:46 17.02.2018.

ne, večernji je kapitulirao... ne može bez kojekakvih bez veze komentara

VL
BO
bokica
08:29 18.02.2018.

Šešelj je priznao da su njegovi daljni rođaci prelazili u katoličanstvo i vraćali se u pravoslavlje i da i sada ima rođaka katolika. To su bili Srbi katolici.Zato nek se zapitaju Hercegovci šta su im bili preci.vreme je da se taj isti narod pomiri i da više nikad neratuje.Srbi trebaju oprostiti za ta najveća zvjerstva koja su ti pokršteni Srbi napravili nad sopstvenim narodom.Takav način mučenja i ubijanja dosad se nije nigdje dogodijo u svijetu jedino Srbi poturice su nabijale na kolac svoj narod.Hercegovci i Republika Srbska trebaju se ujediniti i pomiriti.

VL
KA
kamenjar0404
16:41 18.02.2018.

Ne damo Kosovo koje ionako već 10 godina nije naše i nikada neće biti !!!!

VL
DU
Deleted user
11:00 18.02.2018.

pisite o propasti hrvatske,exodusu hrvata,tko je kriv,jebes vise vucica,srbiju,sta mi imamo od toga

VL
NO
nogogaz
10:56 18.02.2018.

Pa i mi smo se ponašali nalik kad je taj isti sud osudia zlocinca praljka.

VL
Avatar Tito Svetinja
Tito Svetinja
07:13 18.02.2018.

Pobjeda.

VL
DU
Deleted user
23:01 17.02.2018.

Medjunarodna zajednica pokazuje sve vecu i vecu nemoc.Danas napadaju Turke,da su usli u Siriju,i to nepozvani.Njihovi politicari arogantno(na tome im svaka cast) pitaju-a ko je to pozvan usao u Siriju?Osim Rusije,svidjalo se to nekome ili ne,koje je Asad licno pozvao.Naravno,i vrapci na grani vide,da Americka moc opada,polako,ali sigurno.Kinezima,Rusima,pa i Indiji su se mnogi smejali do juce.Danas?Druga prica.A sto se Kosova tice,nemojte se brinuti za to.Ima ko ce se za to pobrinuti.Vucic je vesto izmapulisao Eu,pokazujuci se kao evropski covek,a na kraju ce pitanje Kosova,i tzv. priznanja te mafijaske teritorije,prepustiti gradjanima Srbije.To jest,referendumu,na kojem ce gradjani glasati.Rezultat se unapred zna.I vuk sit,i ovce na broju.Sto bi rekao Balasevic-putuj Evropo,nemoj cekati na nas.U takvu Evropu,vecina Srba i ne zeli ici.Kao sto se,izmedju ostalog,i vecina Hrvata,kaje sto su usli u Eu.Kosovo je toliko slozena prica,koju vi Hrvati nikada ne mozete shvatiti.Bez uvrede,ali to je tako.Mislite li zaista,da i jedan normalni Srbin,zeli Kosovo u sastavu Srbije?Ovakvo,kakvo je.Spustali bi nam standard u narednih 1000 godina.Kao sto juzna Italija spusta standard Italije.Ali,tamo je jedan te isti narod,pa se cekaju bolja vremena.Ko zeli Kosovo u sastavu Srbije,kada imaju najveci kriminal,korumpiranost,leglo isila,carstvo droge?Za Kosovo postoje drugi planovi.Iz inata,nikada ga nece dobiti,jer je vecina srpskih manastira na Kosovu starija od USA.To nikada nece dobiti.Nikada

VL
DU
Deleted user
22:24 17.02.2018.

eto i njih na pantovcaku..mora se razgovarati..zar ne..predsednice tamo nekih marginalaca.

VL
JU
juma
23:33 17.02.2018.

Na naslovnici Seselj, Dodik pa Dacic. Ovo vec postaje bolesno. Sve manje sam ovdje, jer da zelim vijesti iz Srbije odlazio bih na njihove portale.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.