Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O SLUČAJU 'ĐAPIĆ-ZEC' - Gajičino glasovanje, sramota za sve Srbe!

Srbi u Virovitici smatraju da je SDSS spasio Antu Đapića od progona pravne države

09.02.2009.
u 15:51

VIROVITICA - U pismu upućenom medijima danas Staniša Žarković, predsjednik Županijskog vijeća srpske nacionalne manjine, čudi se glupostima što ih proizvode saborski zastupnici iz SDSS-a vezano za potporu HDZ-u oko odluke da se izvješće Mandatno-imunitetnog povjerenstva o sumnjivom ugovoru između Ante Đapića i bivšeg direktora "Kamen Ingrada" Vlade Zeca povuče iz procedure.

- Dobro se zna kako Anto Đapić "kotira" u srpskim krugovima. Od lanjske izjave kako neće glasovati za Vladu u kojoj sjede Srbi pa do "plutanja" na repovima nostalgije za NDH, gdje kao jedine krivce za sve što se dešava vidi Srbe.

Mislim da o Đapiću svi jako dobro znamo, ali vas pitam znaju li naši saborski zastupnici to isto? Jesu li oni izgubili kompas pa ne znaju tko ih je "postavio" u Sabor? Kako objasniti potez SDSS-ova saborskog zastupnika čiji glas spašava od progona pravne države - pogodite koga - Antu Đapića?!

Saborskom zastupniku Gajici mogu oprostiti jer je ipak stariji čovjek pa ne može upamtiti sve što se događa, ali ne mogu oprostiti što SDSS pravi još jednu veliku sramotu Srbima. Ja, kao Srbin, sramim se ovog čina i pokušavam pretpostaviti što ćemo još doživjeti od ove "gospode", ističe u pismu Staniša Žarković iz Virovitice.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije