Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlučuju građani

Srb: S kojim se pravom novac obveznika troši na promociju EU

danijel srb
Filip Brala/Pixsell
08.06.2011.
u 12:13

– Promovira se EU kao sustav u kojem vlada blagostanje. Tražimo uvjete za jednu ozbiljnu argumentiranu raspravu o prednostima, ali i nedostacima ulaska u EU – poručio je Srb

S kojim se pravom novac poreznih obveznika troši za reklamiranje ulaska Hrvatske u Europsku uniju?

Pitao se to predsjednik HSP-a Daniel Srb na svojoj tiskovnoj konferenciji na kojoj je poručio i da je za njega takva praksa nedopustiva jer će o ulasku Hrvatske u uniju ionako odlučiti građani na referendumu.

– Promovira se EU kao sustav u kojem vlada blagostanje. Tražimo uvjete za jednu ozbiljnu argumentiranu raspravu o prednostima, ali i nedostacima ulaska u EU. Odluka je ionako na građanima. Hoće li oni imati prilike čuti razloge zašto bi Hrvatska trebala ući u EU – poručio je Srb.

Komentara 23

14
14words
13:21 08.06.2011.

S kojim pravom je netko zamjenio najvećeg među nama Antu Gotovinu za poglavlje 23. ? Narod bez svoga ja ne može biti uspješan nigdje, u gospodarstvu pogotovo pa sve da ga božja providnost oblije.

BI
Bisera
22:57 16.06.2011.

koji primitivizam pa to je za popizdit ako nisi za eu nevoliš ljijepu našu ima li normalnih javite se...

Avatar dovidovic
dovidovic
12:41 08.06.2011.

Zbog reklamiranja EU zanemareno je načelo demokracije i otvorene javne rasprave. Propagiranje članstva za EU tijekom papina posjeta bilo je toliko neukusno da sam donio konačnu odluku o tome kako ću glasovati na referendumu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije