Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'JEDINO NEMA ALKOHOLA...'

Šprajc bocnuo Milanovića i Plenkovića: Utapaju krizu srednjih godina nadmudrivanjem tko ima većega

Foto: RTL/Pixsell
1/2
11.05.2021.
u 09:48

I dok predsjednik Milanović i dalje smatra kako je prof. Zlata Đurđević najbolji izbor, premijer Plenković odbacuje njegov prijedlog

"Još jedna runda" zove se dobitnik Oscara za najbolji strani film i najbolji europski film za koji je i glavni glumac Mads Mikkelsen odnio nagradu za najboljeg glumca, tik ispred nosa našem Goranu Bogdanu, prokomentirao je Zoran Šprajc u jučerašnjoj emisiji RTL Direkta, misleći na sukob na relaciji Banski dvori – Pantovčak. 

– Film govori o muškarcima koji su upali u krizu srednjih godina, a nastoje je utopiti u alkoholu. E upravo tako izgledaju Zoran Milanović i Andrej Plenković koji, doduše, svoju krizu srednjih godina ne utapaju u alkoholu, jer to je pošten svijet, nego u međusobnom vrijeđanju i nadmudrivanju o tome tko ima većega – kazao je posprdno o temi odabira predsjednika Vrhovnog suda. 

I dok predsjednik Milanović i dalje smatra kako je prof. Zlata Đurđević najbolji izbor, premijer Plenković odbacuje njegov prijedlog govoreći kako je prof. Đurđević postala kandidatkinja u protuzakonitoj proceduri. 

– Premda je svima jasno da obojica imaju maloga jer da imaju velikoga ne bi o njemu pričali nego bi ga pokazali – bio je komentar Šprajca na cijelu situaciju. 
 

Zašto svatko drukčije reagira na cjepivo? Evo što kažu stručnjaci.

Komentara 14

AL
AlojzVjekoslav
10:47 11.05.2021.

Šprajac znaš li onu poslovicu :"Tko se Plenkovića laća, od Plenkovića i pogiba " ?

LL
lijepa_li si
13:02 11.05.2021.

istočnjačka mudrolija i opsjednutost spolnim organom našeg najnagrađivanijeg novinara dominira "ozbiljnim" medijima

MI
mica1111
10:24 11.05.2021.

A je,baš je za usporedbu! Jedan sa kočijaškim rječnikom,napuhanko,bahat i nepriličan i sa druge strane netko tko čuva svoj dignitet! Ali što se može,levičarski novinari umjesto da stvari jasno nazovu stvari pravim imenom,onda se izjednačuje tiranin i onaj koga se maltretira. A što i očekivati od Šprajca!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije