Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama na autocesti

Zbog kvara motora sletjeli na A6, u zrakoplovu bili instruktor i učenica

Zrakoplov na A6
Foto: Čitatelj Večernjeg lista
1/6
17.08.2019.
u 13:27

Avion je sletio na kolnik u smjeru Rijeke.

Na autocestu A6 Zagreb-Rijeka između odmorišta i čvora Ravna Gora jutros je zbog kvara sletio mali sportski zrakoplov.  

Avion je sletio na kolnik u smjeru Rijeke. Zrakoplov se nalazi, na zaustavnoj traci, a jedno krilo mu je djelomično na voznoj traci. Slijetanje aviona na autocestu nije prouzročilo prometnu nesreću i nema ozlijeđenih osoba.

Prema najnovijim informacijama, na mjestu slijetanja zrakoplova još se čeka dolazak istražitelja za zrakoplovne nesreće. Nakon očevida će se ispustiti gorivo iz aviona, skinuti krila i krenuti s njegovim uklanjanjem s autoceste. Kolona vozila u prilazu je trenutno duga oko 600 metara.

Miljenko Bucalović, vlasnik pilotske škole Ecos potvrdio je za Večernji list da su u avionu tipa cessna bili učenica i instruktor te da je na avionu otkazao motor. Ecos, kako nam je pojasnio Bucalović, koristi taj avion već nekoliko dana, a u vlasništvu je aerokluba Penkala 1910.

Zrakoplov na A6
1/6
Ključne riječi

Komentara 17

SJ
Sve je uzalud
12:44 17.08.2019.

...bez žrtava...................sve pet...........

Avatar Zgubider.
Zgubider.
12:27 17.08.2019.

Svaka čast, sve je dobro završilo! Ali, njihov zrakoplov na popravku a posudili pokvarenog 😲?! O Zemljo otvori se...

TR
tramontana
12:34 17.08.2019.

Bitno je da je sve sritno završilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije