Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ U ZADRU

Spolno zlostavljao ženu narušenog zdravlja, DORH podigao optužnicu

Ilustracija zlostavljanja žene
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/2
24.05.2021.
u 15:40

Okrivljenik se brani sa slobode budući da mu je istražni zatvor bio određen zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke

Županijsko državno odvjetništvo u Zadru je, nakon provedene istrage, podiglo pred Županijskim sudom u Zadru optužnicu protiv hrvatskog državljanina (1958.) zbog počinjenja teškog kaznenog djela protiv spolne slobode.

- Okrivljenika se tereti da je počinio navedeno kazneno djelo 21. studenog 2020. na zadarskom području iskorištavajući svoj položaj i narušeno zdravlje oštećenice.

Okrivljenik se brani sa slobode budući da mu je istražni zatvor bio određen zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke te je trajao od 21. studenog 2020. do 8. veljače 2021 - istakli su iz zadarskog Dorha. 
 

VIDEO Ministar Božinović: "Vjerojatno će se dopustiti okupljanja do 100 ljudi i otvoriti zatvoreni dijelovi restorana."

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije