Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRĐENA OPTUŽNICA

Spolno uznemiravanje u BiH: Uhvatili anesteziologa kako ljubi zavezanog pacijenta

Univerzitetski klinički centar Republike Srpske
Dejan Rakita/PIXSELL
25.01.2021.
u 13:47

Kako navode svjedoci, pacijent je bio vidno uznemiren i preplašen u prisustvu Golića, a tijekom njegova boravka u sobi puls mu je skakao do 150

Potvrđena je optužnica protiv nekadašnjeg načelnika Klinke za anesteziju i intenzivno liječenje UKC Republike Srpske dr. Darka Golića zbog spolnog uznemiravanja pacijenta.

Galić je optužen za zlostavljanje 36-godišnjeg muškarca, oca dvoje djece, koji je nakon prometne nesreće ležao u bolnici i određeno vrijeme bio u komi iz koje se probudio. Kako javlja Avaz, prema neslužbenim informacijama DNK optuženog pronađen je na pacijentu, posteljini, naočalama te na pelenama za odrasle. Zlostavljanje se dogodilo 19. siječnja prošle godine u razdoblju od 19 do 22 sata, a medicinsko osoblje je zateklo Golića kako ljubi pacijenta u predjelu lica. Pacijent je prije toga danima bio u komi nakon nesreće.

Kako navode svjedoci, pacijent je bio vidno uznemiren i preplašen u prisustvu Golića, a tijekom njegova boravka u sobi puls mu je skakao do 150. Nakon što se probudio iz kome, nije se mogao braniti jer je bio vezan za krevet, što je uobičajena procedura kako bi se spriječilo samoozljeđivanje. Pacijent je policiji potvrdio da ga je napastovao Golić.

Komentara 3

SI
sisavac
14:14 25.01.2021.

prije godinu dana se ovo dogodilo, a vi sad objavljujete...

DU
Deleted user
19:55 25.01.2021.

Slično radi hrvatska vlada građanima ove države a i mnoge druge države EU

ST
Starotopoljanin
15:13 25.01.2021.

pacijent u komi i puls mu skocio na 150,a o pojma nema sta doktor radi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije