Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBIJESNI VOZAČ

Splitski Mad Max opet završio u zatvoru, a njegova djevojka žestoko napala policiju

10.09.2020.
u 09:08

Buka i paljenje guma motora potrajali su nekoliko minuta, a osim policije, na teren su izašli vatrogasci, ali i hitna pomoć jer je od gustog dima spaljenih guma navodno pozlilo starijoj ženi...

Splićanin Adrian Petričević u srijedu navečer priveden je u policijsku postaju. Kako piše Dalmacija Danas, palio je gume na svom novom motoru Suzukiju GSX R 1000. Zbog velikog oblaka dima koji se stvorio nad Hektorovićevom ulicom u Splitu, nekoliko je susjeda pozvalo policiju koja je izašla na teren vrlo brzo po dojavi.

Buka i paljenje guma potrajali su nekoliko minuta, a osim policije, na teren su izašli vatrogasci, ali i hitna pomoć jer je od gustog dima spaljenih guma navodno pozlilo starijoj ženi. Noć je proveo u policiji, a danas ga očekuje privođenje na splitski Prekršajni sud. Hoće li policija od Prekršajnog suda zatražiti da se Adrianu oduzme i novi motocikl, trebalo bi biti poznato uskoro.

U međuvremenu se o jučerašnjim zbivanjima očitovala Ela Jerković, Adrianova djevojka i poznata splitska influencerica.

– Dakle, ljudi, Adri je priveden. Spava trenutačno u policiji u pritvoru jer je palio gume na motoru u svojoj garaži, na privatnom posjedu. Ne znam je li uopće potrebno da se dotaknem ministrice koja je nanijela teške tjelesne ozljede djevojčici od 10 godina u prometnoj nesreći bez vozačke dozvole. Protiv nje su odbačene sve tužbe. A Adrian je u pritvoru jer je palio gume na motoru u svojoj garaži – poručila je Ela.

Podsjetimo, Mad Max u fokus javnosti došao je prije otprilike godinu dana kada se na YouTubeu pojavio video njegove obijesne vožnje kroz Split. Tada je priveden i pritvoren, no nije odustao od svojih opasnih i kažnjivih hobija.

Komentara 11

KO
Korumpirani
09:18 10.09.2020.

Umjesto da samo napišete kako je priveden radi toga i toga vi još pridodajete važnost ovoj sporednoj osobi koju reklamirate kao i ostale takve bezposličare i baš lijepim primjerima našeg društva.

CR
crna.rupa
10:02 10.09.2020.

Mjesec dana zatvora, 10000kn kazne, oduzimanje vozačke na 3 mjeseca. Slijedeći puta duplo, slijedeći puta duplo....... pa ako ima i voli neka mu bude.

DU
Deleted user
10:04 10.09.2020.

U USA bi za one divlje vožnje bio osuđen na zatvorsku kaznu, ili na uvjetnu sa rokom kušnje. I sad bi ga radi kršenja roka kušnje zatvorili na 5 godina u gajbu. A u Hrvatskoj... 🤮

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije