Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVNO IH PROZVALA

Puljak oštro po domaćoj aviokompaniji jer su joj bacili parfem u smeće

Marijana Puljak
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
27.10.2019.
u 13:23

Predsjednicu stranke Pametno Marijanu Puljak razljutilo je što su joj u dubrovačkoj zračnoj luci bacili parfem u smeće

Predsjednica stranke Pametno Marijana Puljak ovih dana je boravila u Ateni s glavnom tajnicom stranke Natalijom Tafrom Bazinom koja je jučer izabrana za članicu Financijskog savjetodavnog odbora ALDE grupacije liberalnih i demokratskih stranaka Europe. Na povratku za Zagreb Puljak je doživjela neugodno iskustvo s hrvatskom aviokompanijom zbog čega ih je odlučila prozvati na Facebooku.

- Croatia airlines je vrhunski neprofesionalna kompanija! Ništa novo, ali ovo je stvarno vrh vrhova! Ako letite iz Atene do Zagreba, navodno direktnom letom, ne kažu vam da ćete stajati u Dubrovniku na način da ćete morati izaći iz aviona, s ručnom prtljagom, proći carinu i security check i ponovo natrag u isti avion do Zagreba. Tako su mi sad u Dubrovniku, na security checku, uzeli parfem koji je kupljen u duty free-ju na aerodromu u Ateni, i bacili ga u smeće. HVALA OD SRCA! - poručila im je ljutita splitska političarka.

Komentara 18

FN
Fr@njo
13:34 27.10.2019.

ne lupetaj..parfem kupljen na zracnoj luci pakira se u posebno pakiranje..carinu nisi prosla , jer je u granicama EU. kod kupovine karte vidi se da nije direktan let..CA tvojim neznanjem nema ama bas nista..

MA
marcel
13:34 27.10.2019.

da si pametna ne bi ni nosila parfem u avion, valjda znaš kako to ide, ili nisi nikad letjela s avionom? I što aviokompanija ima s aerodromskim pravilima?

Avatar nisam..robot
nisam..robot
13:44 27.10.2019.

Ako "Pametno" dodje na vlast svi radnici CA lete (hehehe) na Goli Otok. Nes ti postivati pravila pred ovakvom visokorangiranom politkomesarkom kao sto je ova lepotica koja svoju stranku skromno naziva po onome kako se ona osjeca "Pametno". Osjecaj nekada vara ☹️

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije