Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Split

Dvojica napadača koja su ranila oca i sina u istražnom zatvoru

Foto: Thinkstock/ilustracija
23.03.2018.
u 19:46

Miho Frančeski (26) i Tonči Čulić (24) zatvoreni su zbog kaznenog djela ubojstva u pokušaju koje su počinili 22. ožujka ove godine u Krležinoj ulici u Splitu

Istražni sudac Županijskoga suda u Splitu zbog mogućeg ponavljanja kaznenog djela i utjecaja na svjedoke odredio je istražni zatvor za dvojicu mladića osumnjičenih da su u četvrtak na ulici pucali i ranili oca (57) i sina (28), doznaje se na tom sudu.

Miho Frančeski (26) i Tonči Čulić (24) zatvoreni su zbog kaznenog djela ubojstva u pokušaju koje su počinili 22. ožujka ove godine u Krležinoj ulici u Splitu. Najprije su se sukobili s ocem i sinom koji su bili u drugom automobilu, pratili su ih, a kada je 57-godišnjak, ratni vojni invalid, zaustavio automobil i upitao ih što rade, dobio je udarac drškom pištolja po glavi, a zatim i prostrijelnu ranu na nozi. Kad je iz automobila izišao njegov sin kako bi mu pomogao, dvojica mladića su zapucala te i njega ranila. U automobilu s ranjenim muškarcima bila je i njihova kći i sestra.

Policija je na mjestu pucnjave pronašla dva pištolja, a ubrzo je i privela dvojicu mladića od kojih joj je jedan - Miho Frančeski dobro poznat jer ga je već jedanput privela nakon što je s broda Igora Tudora ukrao signalne rakete, ispalio ih i oštetio nekoliko plovila. Jedanput je uspio pobjeći iz policijske postaje, nakon čega je dobio nadimak Munja, a početkom ove godine netko je na njega pucao ispred njegove kuće na Škrapama.

Komentara 7

AS
atilla sb 1986
20:23 23.03.2018.

Objesite ih.. Moze na mejama

49
49valdez1
20:42 23.03.2018.

Za pokusaj ubistva u Njemacki se dobije 10 godina robije ...

KO
kordunmoj75
06:54 24.03.2018.

Zasto policija ni je upuca tu dvijcu terirsta,pa ima tisucu obrazlozenja za to,"pruzali otpro prema policiji,pokusali pucati u policiju...."takvi u americi odmah budu sankcionirani,jer cinis teror,budes likvidiran kao terorista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije