Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PET POSTO BOLJI
Povratak na članak

Split bilježi rekordne turističke rezultate: Evo odakle gosti najviše dolaze

Apsolutno prvo mjesto u dosadašnjih osam mjeseci ove godine po brojnosti gostiju drže građani SAD-a kojih je u Split stiglo 75 tisuća, odmah iza njih su Britanci kojih je bilo 72 tisuće, a treći su Francuzi s oko 50 tisuća dolazaka

Komentari 2

Avatar El-Delinquente
El-Delinquente
17:29 05.09.2019.

Ma nemoguce da je +. Pa ljevica i susjedstvo prvih 8 mjeseci slave da nam je propala sezona, a sada opet +5%. Ne tugujte, Vucic ce opet izvaliti neku svoju da vam razveseli dan a i Karelusa je tu sa svojim glasom i stasom.

VL
Avatar Foton
Foton
17:16 05.09.2019.

Ameri, Englezi, Francuzi odsjedaju u hotelima po 200 eura, placaju vecere 50 do 80 eura po osobi, rabe taksije itd, ostaljvljaju ozbiljnu lovu, za razliku od istocni Europejaca, apartman 35 eura, sami kuhaju ili pojedu picu pa doma.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.