Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Osjećam se bedasto'

Splićanka je poželjela vlakom putovati do Zagreba: 'Svi su mi govorili da sam luda'

Nagibni vlak
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
20.10.2018.
u 21:28

Osjećam se bedasto jer smo uopće pomišljali da bi obično putovanje vlakom moglo proći bez problema, rekla je Splićanka.

Dugogodišnja želja jedne Splićanke da vlakom otputuje do Zagreba završila je tako da je na kraju tražila povrat novca i kupila kartu za - autobus.

- Od srednje škole se nisam vozila željeznicom, htjela sam doživjeti taj nagibni vlak, pa i po cijenu toga da putujem dulje nego s autobusom. Ovako se možeš dignuti i prošetati, vidjeti pejzaž kakav ne možete zamisliti dok se vozite autocestom u busu. Svi su mi govorili da sam luda što suprug i ja uopće želimo ići vlakom - rekla je Splićanka za Slobodnu Dalmaciju.

Ispalo je da se prošle subote vlak pokvario pa su putnici trebali biti prebačeni autobusom do Zagreba.

- "Kvare se avioni pa može i vlak", bilo je njihovo objašnjenje. Odmah smo zatražili povrat novca i dali su nam ga bez problema - rekla je razočarana Splićanka. 

- Osjećam se bedasto jer smo uopće pomišljali da bi obično putovanje vlakom moglo proći bez problema, posebno jer sam poslije na internetu pronašla članke u kojima piše kako se često događa da vlak ne vozi zbog kvara i da se putnike prebacuje u autobuse. Dnevno kroz splitski kolodvor prođe samo nekoliko vlakova, a s ovakvim načinom rada mogu slobodno odmah sve zatvoriti – žali se ona, piše Slobodna Dalmacija.

Iz HŽ Putničkog prijevoza objasnili su da se pokvario generator pomoćnih pogona i klimatizacijski uređaj.

Pogledajte i video: Vlak udario automobil

Ključne riječi

Komentara 88

MO
modovisisajteMaraschino
21:56 20.10.2018.

pa zar niste prije par mjeseci imali isti članak?

DU
Deleted user
22:06 20.10.2018.

Zbilja mi nije jasna poanta ovoga članka. Gospođa je putovala iz Splita za Zagreb vlakom i dogodio se kvar vlaka. Preveženi su autobusom i još im je vraćen novac. Gospođa je razočarana. Ne razumijem težinu problema.

CG
crna.guja10
21:44 20.10.2018.

VL..da li vi znate nešto napisati a da ne pljujete po Republici Hrvatskoj??!! Pa i ime pisca se sramite objaviti.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije