Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJETIO ŠIBENČANINU

Splićanin uhićen, SMS prijetnjama i pozivima pokušao iznuditi nepostojeći dug

Dusko Jaramaz/PIXSELL
12.02.2021.
u 14:11

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom zbog pokušaja iznude 39-godišnjaka.

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je osumnjičeni tijekom 5. veljače s područja Splita, zbog navodno neriješenih novčanih potraživanja, putem učestalihpoziva i SMS poruka preko mobilnog telefona uz prijetnje tražio vraćanje nepostojećeg novčanog duga, što je kod oštećenoga izazvalo strah i bojazan za osobnu sigurnost.

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu, Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske - istakli su iz šibenske policije.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
14:39 12.02.2021.

I kaj sad, čovjek je mislio da je postojeći. Svakome se moglo dogoditi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije