Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osvanuo na telegrinu

Splićani glasuju s pogledom na 10-metarski križ na Marjanu

kriz,telegrin,marjan,split,portal (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/6
19.05.2013.
u 13:47

U subotu uvečer montiran je 10-metarski križ i Splićani koji nakon izlaska na birališta odluče prošetati, mogu ga vidjeti s većeg dijela rive.

Na najvišem vrhu Marjana postavljen je 10-metarski križ. U subotu uvečer je montiran i Splićani koji nakon izlaska na birališta odluče prošetati, mogu ga vidjeti s većeg dijela rive.  

Inače, do 11 sati na birališta je izašlo 13,46 posto Splićana, što znači da su u državnom prosjeku. Kandidati za gradonačelnika i župana već su glasovali. Prvi je bio Zlatko Ževrnja, kandidat HDZ-a i koalicijskih partnera za splitsko-dalmatinskog župana koji se na svom glasačkom mjestu u Dugopolju pojavio već u 8.30 sati. Nevenka Bečić, kandidatkinja HGS-a za županicu glasovala je oko 10.30 u OŠ Pojišan. 

Na prošlim izborima, za EU parlament, nije bila na biračkom popisu, ali ovoga puta sve je bilo u redu. Na istom mjestu, malo prije nje, glasao je i Vjekoslav Ivanišević, kandidat HDZ-a za gradonačenika. Željko Kerum svoju je građansku dužnost obavio na Mejama. Na biralište je došao u podne.

>>Pogledajte koji su požurili: Političari zaokružili svoje listiće

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije