Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAMJERNO ZAPALJEN

Splićane probudio golf u plamenu: 'Čula se jaka detonacija, skočio sam iz kreveta'

Zapaljen Golf u Splitu
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/6
27.10.2019.
u 09:43

Radi se o drugom napadu u četiri mjeseca na 38-godišnjakinju kojoj su početkom srpnja polomljene obje noge, ruka i jagodična kost

 Jutros oko 4 sata u Vinkovačkoj ulici u Splitu zapaljen je automobil, a vatra je zahvatila i automobil koji je bio parkiran pored.

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, vlasnica zapaljenog golfa je B. R. (38), koja je ovog ljeta brutalno napadnuta i pretučena na solinskom području. Radi se o drugom napadu u četiri mjeseca na 38-godišnjakinju kojoj su početkom srpnja polomljene obje noge, ruka i jagodična kost.

Pored vozila je pronađena palica, koja je također potpuno izgorjela. Za sobom su je vjerojatno ostavili napadači nakon što su razbili staklo automobila. Na travnatoj površini kraj automobila vidi se također uzdužni trag paljevine kao od prolivene zapaljive tekućine.

- Čula se jaka detonacija, skočio sam iz kreveta i vidio sam kako gori automobil. Vatrogasci su odmah došli - kazao je jedan od stanara u Vinkovačkoj.

Komentara 4

TO
Tonito
10:02 27.10.2019.

Krkani drmaju gradom , a policija šuti i i prave se gluplji nego kaj jesu

DU
Deleted user
11:04 27.10.2019.

Split najnesigurniji grad u Europi.Gradom vladaju tzv naš Hajduk,ulica,reketari,kamatari i tzv redari iz noćnih klubova koji prebijaju ljude.Policija nula

DU
Deleted user
14:25 27.10.2019.

Tja, kaj se more. Ta 38-godišnjakinja vjerojatno je neka, najblaže rečeno, kontroverzna poduzetnica s kojom račune raščišćava njojzi slična poduzetnička čeljad. Nas tzv. obične male ljude boli patak (ili patka, kako koga) za takve spodobe. Što se nas tiče, mogu se istrijebiti do posljednjega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije