Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Centar za strane jezike ANGLA

Spektakularna proslava 20 godina rada

Centar za strane jezike ANGLA
Foto: PR FOTO
1/14
08.09.2016.
u 16:37

Jedan od vodećih jezičnih centara u Hrvatskoj, Angla, za svoje je prijatelje, suradnike i polaznike pripremila vrhunsku proslavu velikog jubileja

Muzej za umjetnost i obrt sinoć je poslužio kao idealna lokacija za proslavu velike obljetnice centra za strane jezike ANGLA. 20. obljetnica, zbog koje su se okupile brojne poznate osobe, poslovni partneri, suradnici i učenici ANGLE proslavljena je spektakularnim party-em na kojem su prisutni uživali u vrhunskom nastupu Svena Pocrnića, mladog polaznika škole Husar&Tomčić, dok je za voditeljski dio programa bio zadužen Josip Šarić. Druženje se uz izvrsnu glazbu i ples nastavilo do dugo u noć, a ovom je proslavom ANGLA, kao jedan od vodećih jezičnih centara u Hrvatskoj, najavila i početak nove školske godine za koju su upisi upravo u tijeku.

Bila je to vrhunska proslava 20. rođendana škole u kojoj je jednako važan pristup svakom polazniku kao i metoda, u kojoj je učenje ugodan proces s vrlo konkretnim rezultatima. Učenje stranog jezika nije samo učenje gramatike, riječi i konverzacije, već i učenje običaja i kulture zemalja čiji jezik želimo znati. Jedno bez drugoga ne ide - i to u Angli znaju.

20 godina je velika i lijepa brojka i odlučili smo ju proslaviti s našim prijateljima, suradnicima i polaznicima. ANGLA je već godinama sinonim za top kvalitetu tečajeva stranih jezika i komunikacijskih vještina te market leader u navedenom području. Poštujući našu strategiju razvoja ali i očekivanja i zahtjeve polaznika stvorili smo modernu, kreativnu i inovativnu nastavu prilagođenu svakom pojedincu i njegovim potrebama. Iznimno smo ponosni na naš inovativni pristup nastavi, moderne programe, efikasnu organizaciju te stručne i profesionalne nastavnike, a posebno i na to što smo od prošle godine jedina škola u Zagrebu kojoj je Komisija za vanjsko vrednovanje kvalitete nastave dodijelila znak 'Hrvatska kvaliteta'“, objašnjava Marijana Šimundža, direktorica Centra stranih jezika Angla.

Od samih početaka, ANGLA je članica zajednice za strane jezike pri HGK. Još 2012-te uveli su ISO sustav upravljanja kvalitetom, a od lipnja prošle godine ANGLA je dobila pravo korištenja znaka – 'Hrvatska kvaliteta'. Time je dodatno potvrdila poziciju jednog od vodećih jezičnih centara u Hrvatskoj. Znak kvalitete objektivno i nepristrano potvrđuju vanjski stručnjaci a ne škole stranih jezika same po vlastitom nahođenju i kriterijima. Takvih potvrda o kvaliteti, naravno, ne bi bilo bez vrijednih i predanih ljudi koji u Angli rade. Stručni tim profesora i magistara stranih jezika na svakodnevnoj je provjeri od strane polaznika, i očito, po rezultatima, dobro im ide.

Koja je tajna dugogodišnjeg uspjeha ANGLE s velikim zadovoljstvom objašnjava direktorica Marijana Šimundža, „Za naše polaznike učenje stranih jezika je ugodan proces događanja, odnosno usvajanja znanja, tijekom kojeg polaznici uviđaju svrhu i vrlo konkretne rezultate učenja. Ljubazni i stručni profesori ne samo da poučavaju služeći se najmodernijim pristupima, nastavnim materijalima i pomagalima, već i motiviraju polaznike da razviju interes i ljubav prema stranom jezikau, te da s lakoćom razumiju običaje, kulturu i civilizaciju zemlje čiji jezik uče. Atmosfera je u Angli prije svega i naglašeno radna, ali u isto vrijeme ugodna, ležerna, zabavna, poticajna i vrlo često vesela. U takvoj atmosferi polaznici daleko brže napreduju i puno se bolje osjećaju“.

Veliku obljetnicu zajedno s Anglom proslavili su Ivana Husar Mlinac, Martina Tomčić, Duško Modrinić, Zlata Muck Sušec i Saša Sušec, Nataša Božić Šarić i Josip Šarić, Mihovil Horvat, Branko Strupar, Tvrtko Stipić te mnogi drugi.

Angla svojim polaznicima nudi sve vrste tečajeva i to tečajeve općeg jezika, konverzacijske tečajeve, tečajeve poslovnog jezika i tečajeve stručnih jezika, na svim stupnjevima. Zbog sve užurbanijeg tempa života te velikog broja obaveza, sve veći broj polaznika se odlučuju za tzv. customized tečajeve tj. programe prema svojim osobnim potrebama i zahtijevima. Oni su u potpunosti prilagođeni polazniku kojem se nastoji maksimalno ugoditi i prilagoditi u svakom pogledu, od prilagođavanja termina izvođenja nastave koji im najviše odgovaraju, preko nastavnog materijala koji su 'krojeni' za specifične potrebe polaznika, do fleksibilnih uvijeta plaćanja. U Angli je, naime, sve podređeno polazniku i polaznik je polazište svega.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije