Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA U TIJEKU

Vozačica čiji je auto visio iznad mora: 'Hvala svima, nisam se ni smočila'

Vozilo zamalo završilo u moru - izvukli ga vatrogasi
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
1/7
23.01.2020.
u 14:35

Jutros oko osam sati vozačicu su iz automobila spasili vatrogasci, a okolnosti ove neobične prometne nesreće policija još uvijek utvrđuje.

Nissan Micra na prvi pogled gotovo visi u zraku iznad mora u uvali Dražica u Zadru. 

Automobil je naslonjen jednim dijelom na drveni mol na kojem se, srećom, zaustavio nakon proklizavanja na jutros vlažnoj zadarskoj prometnici.

Oko osam sati jutros su vozačicu iz automobila spasili vatrogasci, a okolnosti ove neobične prometne nesreće policija još uvijek utvrđuje.

- Dobro sam, popila sam tabletu da se malo smirim i odspavam. Sve je dobro prošlo i hvala svima što su mi pomogli, svi su bili super! Brzo su došli i sve profesionalno obavili, hvala im svima od srca, rekla je za 24sata 40-godišnja Ivana Štefanac, vozačica čiji je auto u četvrtak ujutro u Zadru visio iznad mora.

- Na kraju se nisam niti smočila, a i auto je u voznom stanju - dodala je Ivana.
 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Hulk001
Hulk001
10:27 23.01.2020.

Ovo je danas udarna vijest u Hrvatskoj.....

NN
nista_ne_znam
09:28 23.01.2020.

I nisu mogli sa dvije gurtne odozdo nego sa jednom i sj.... krov?

JP
juha_paradajzova
10:40 23.01.2020.

udarna vijest da se netko pijan odvezao u more

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije