Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Primoštenu držali drogu

Speed, marihuana i ecstasy: Mladi zagrebački dileri uhićeni u Šibeniku

Ilustracija
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
31.08.2020.
u 10:04

Protiv osumnjičenih 23-godišnjaka i 22-godišnjaka će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a protiv 26-godišnjaka Optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Šibeniku

U Odjelu kriminaliteta droga Službe kriminalističke policije je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom i 22-godišnjakom osumnjičenima za neovlaštenu proizvodnju i promet droga.

- Osumnjičeni su 29. kolovoza oko 22,50 sati u Šibeniku, po policijskim službenicima, zatečeni u osobnom automobilu Honda, zagrebačkih registracijskih oznaka, kojom prilikom su u vozilu zatečeni 23-godišnjak i 22-godišnjak, kada je policijskim službenicima 26-godišnjak dragovoljno izručio 0,9 grama bruto težine bijele praškaste materije karakteristične za drogu speed i 12 tableta ecstasy, dok je osumnjičeni 22-godišnjak dragovoljno izručio 2,9 grama bruto težine bijele praškaste materije karakteristične za drogu speed, a osumnjičeni 23-godišnjak je dragovoljno izručio 29,4 grama bruto težine zelene biljne materije karakteristične za drogu marihuanu i 52 tablete ecstasy.

Tijekom kriminalističkog istraživanja po nalogu Županijskog suda u Šibeniku, 30. kolovoza u Primoštenu, pretragom stana kojeg su koristili osumnjičeni, je pronađeno i od osumnjičenog 22-godišnjaka oduzeto 45,5 grama bruto težine zelene biljne materije karakteristične za drogu marihuanu i digitalna vaga, a od osumnjičenog 23-godišnjaka je oduzeto 3,8 grama bruto težine zelene biljne materije karakteristične za drogu marihuanu.

Protiv osumnjičenih 23-godišnjaka i 22-godišnjaka će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a protiv 26-godišnjaka Optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Šibeniku - istakla je Marica Kosor glasnogovornica šibenske policije. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije