Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVO ĆE PAMTITI!

Specijalci uletjeli u stan nakon dojave o otmici i imali su što za vidjeti

Njemačka policija nakon pokolja u Hanau
Foto: REUTERS
1/2
24.02.2021.
u 12:54

Državno odvjetništvo u Konstanzu i Odjel kriminalističke policije Rottweil preuzeli su istragu.

U Villingen-Schwenningenu u Njemačkoj dogodila se neobična policijska akcija koja će se dugo pamtiti, javlja Fenix-magazine. 

Žena (40) prijavila je da joj je na na mobitel stigla slika njenog 27-godišnjeg dečka koji je očito bio zatočen, ozlijeđen i fizički zlostavljan. Osim slike, dobila je poruku u kojoj se navodi da njezinog dečka kao taoca drže nepoznati ljudi te se od žene zahtijevao peteroznamenkasti iznos novca za njegovo oslobađanje. Ako ne prebaci traženi iznos, 27-godišnjaka će ubiti. 

Po dojavi, policija je kao mjesto zločina identificirala stan u Schwenningenu nakon čega je u stan upala posebna jedinica policije. Tamo su zatekli navodnu 'žrtvu' i još pet osoba u dobi između 28 i 38 godina.

Pokazalo se da je 27-godišnjak lažirao vlastitu “otmicu” i iznudu kako bi od svoje djevojke dobio novac. Policajci su u stanu pronašli i drogu.

Državno odvjetništvo u Konstanzu i Odjel kriminalističke policije Rottweil preuzeli su istragu.

Komentara 1

CR
Crocirih
13:26 24.02.2021.

Predobro.. Lik se nadao da se neće sjetiti zvati policiju. 😃😃😃😃

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije