Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lažna uzbuna

Specijalci i helikopter lovili 'zvijer', a sad ih svi ismijavaju na društvenim mrežama

Skulptura tigra
Foto: Twitter
04.05.2020.
u 09:43

Krenuli su u akciju nakon što se pojavila informacija kako tigar luta na području sela Ightam. Iznenadili su se kad su se susreli sa "zvijeri"...

Postrojba specijalnih policajaca i helikopter poslani su u akciju hvatanja tigra koji je uočen u Kentu na jugu Engleske. Međutim, itekako su se iznenadili kad su se susreli sa spomenutom "zvijeri".

Kreuli su u akciju nakon što se pojavila informacija kako divlja mačka luta po selu Ightam. Stigavši tamo, u šumarku, uz jedan nogostup pokraj ceste koja vodi prema srednjovjekovnom vlastelinstvu National Trust's Ightham Mote, dočekala ih je skulptura tigra načinjena od pileće žice i smole, piše Daily Mail.

A bila je tu i njena "autorica" 85-godišnja bakica Juliet Simpson.

– Sin Duncan nazvao me i upozorio da prema mojoj kući, koja je od skulpture tigra udaljena trideset metara, stižu specijalci. A kad smo završili razgovor, ugledala sam i helikopter – kazala je 85-godišnjakinja, inače lokalna umjetnica, te dodala da se našalila s policajcima:

– Kad su stigli, upitala sam ih žele li upoznati tigra. Zadržali su se dvadesetak minuta i svidio im se.

A zbog ove intervencije s policajcima se šale i engleski korisnici društvenih mreža. Iz policije su samo kratko poručili kako su njihovi pripadnici djelovali iz mjera opreza te su utvrdili kako nema opasnosti za mještane.  

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Prdekan za nastavu
Prdekan za nastavu
10:23 04.05.2020.

Dajte mi jednu pileću žicu, molim vas!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije