Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Frane Lozić

SPD-ovu načelniku Milne uvjetno 6 mjeseci zatvora zbog gradnje bez dozvole!

Frane Lozić
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
30.01.2014.
u 15:59

Kazna mu je izrečena na Općinskom sudu u Splitu, dok je za druga dva djela, sklapanje štetnog ugovora i zlouporaba položaja i ovlasti, oslobođen

Frane Lozić (SDP), načelnik Općine Milna, opet je osuđen, ovoga puta na uvjetnu kaznu zatvora od šest mjeseci na rok kušnje od godinu dana, zato jer Općina nije imala građevinsku dozvolu kada je krenula u gradnju zaobilaznice.

Kazna mu je izrečena na Općinskom sudu u Splitu, dok je za druga dva djela, sklapanje štetnog ugovora i zlouporaba položaja i ovlasti, oslobođen. Rekao je kako se vjerojatno neće žaliti na presudu.

Lozić je početkom tjedna na splitskom Županijskom sudu dobio djelomično uvjetnu kaznu od dvije godine zatvora zbog nekoliko kaznenih djela iz gospodarskog poslovanja, od kojih je najvažnija dvostruka prodaja zemljišta Češki kamp.

>>Frane Lozić tvrdi da nije kriv što je Češki kamp dva puta prodan

Komentara 5

JA
jamanuša
17:27 31.01.2014.

više bi mene koštalo da sam nepropisno parkira nego sdp-eovca za tri točke kaznenog zakona,

DH
dalibor.hren
07:21 01.02.2014.

Hoće li gđa. Mrak Taritaš obilaznicu srušiti ili će je legalizirati?

HR
hrxxx111
18:23 30.01.2014.

6 mj ? pa toliko ubojice dobiju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije