Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prišao joj s leđa

Spasio suprugu od iznenadnog napada risa: Ugrabio ga je i bacio preko travnjaka

Napad risa
Foto: Screenshot/youtube
1/3
17.04.2021.
u 14:34

Muškarac je potrčao prema njoj i ugrabio životinju. Držao ju je što je moguće dalje od svog tijela dok se njegova supruga vraćala u kuću

Muškarac je spasio svoju suprugu od napada risa tako što ga je podigao golim rukama i bacio preko travnjaka, a cijela je situacija zabilježena nadzornom kamerom.

Muškarac je pozdravio susjedu te rekao kako mora oprati automobil. Otvarao je vrata, a potom se pojavila i njegova supruga koja mu je počela vikati da trči. Čulo se zavijanje risa koji joj je prišao s leđa

Muškarac je potrčao prema njoj i ugrabio životinju. Držao ju je što je moguće dalje od svog tijela dok se njegova supruga vraćala u kuću. 

Bacio je risa preko travnjaka i vikao na njega da se makne, a životinja je potrčala ispod automobila. 

Snimka zabilježena nadzornom kamerom od petka je pregledana nekoliko milijuna puta, a po pitanju risa, oglasili su se i stručnjaci. Pri susretu s risom savjetuju polako uzmicanje bez okretanja leđa. Trčanje ili pokazivanje leđa moglo bi aktivirati mačji instinkt za lovom, piše The Independent

Glasni zvukovi mogu pomoći uplašiti životinje, ali ipak je, kako navode, najbolje pozvati stručnjake koji ih mogu pravilno uhvatiti, liječiti i pustiti.

Ključne riječi

Komentara 14

PL
@ploto@
17:20 17.04.2021.

Svašta ! Bobcat nije ris,nego divlja mačka.

DV
Džontra Volta
19:20 17.04.2021.

Jednom prilikom je zeko spasio život risu i ris mu kaže da će ga braniti i ga neće pojesti ni slučajno. I tko je to prijateljstvo trajalo godinama dok jedne godine nije bila ciča zima, nigdje hrane i ris izluđenn od gladi kaže:"zeko, ja ne mogu više izdržati, gladan sam, moram te pojesti". Zeko mu kaže:"Neeee rise". A ris:" ma ne remse".

TH
thaly16
17:57 17.04.2021.

Stvarno ogromna zvijer. Mogla ga je progutat u jednom komadu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije