150 23°C
 • Avatar SlučajniProlaznik
  SlučajniProlaznik:

  Dugovi se moraju vratiti,to je neosporno,problem je međutim kamatarenje koje prelazi 200-300 posto samog iznosa glavnice.Neki psi ovdje koji osuđuju te nesretne ljude namjerno to prešućuju.Sjetimo se,taj monstruozni zakon pisao je humanista iz Zagreba koji je nedavno uginuo i to ... prikaži još! pod patromatom tadašnjeg vodstva države jadranke kosor i ive josipovića,da ne bi bilo nesporazuma malim slovima pišrem iz razloga nepoštovanja prema tim političarima koji su zaslužni za uništenje stotina tisuća obespravljenih građana.Novu nadu uliva živi zid i mali Pernar,za kojeg do prije godinu dana ne bi ni prstom maknuo,ali sve sljedeće izbore imaju imat će glas.Vodstvo fine mora bit kazneno gonjeno,kao i svi djelatnici koji sudjeluju u pljači odnosno industriji ovrha!

 • midea:

  Samo je jedan krivac za stanje u kojem smo se našli , zove se birač , ili ti onaj koji ne izlazi na izbore i zahvaljujući kome tvorci ovoga zakona i dalje rasturaju državu !

 • zgblabla:

  molim one koji pisu da imaju u vidu da zakon nije napisan slucajno da onaj koj ga je pisao imao tocno tu namjeru i da je sve dobro ISPLANIRANO i radjeno po odredjenom hodogramu od OIBA na dalje

Još iz rubrike Vijesti

4
BANSKI DVORI

UŽIVO Plenković o rekonstrukciji Vlade nakon sastanka s koalicijskim partnerima

Josip Aladrović
Rekonstrukcija Vlade

Novi ministri postat će i Mario Banožić te Josip Aladrović

Vesna Bedeković, Marija Vučković
Vesna Bedeković i Marija Vučković

Ovo su nove kandidatkinje za ministrice koje će zamijeniti Murganić i Tolušića

7