Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija spašavanja
Povratak na članak

Spašeno i treće štene iz suhozida u okolici Knina

Volonterka je svaki dan donosila hranu i ostavljala pored rupe u kojoj su kamenjem bili zatrpani psići, a sad ima novi zadatak - uhvatiti i njihovu mamu

Komentari 3

BU
bubinjo
22:39 25.08.2019.

Došli ste na stranicu kućni ljubimci, niste trebali, dosta vam je napisa o napuštenim životinjama? Ima ljudi kojima treba pomoći? Sigurno da ima sve oko nas možda i pomažemo a usput i životinjama. Vas ne zabrinjava čovjek, ne nije čovjek koji je ugradio u zid štence? Umirali bi danima da umirali jer i životinja umire to je pravi izraz! Taj se iživljava na nedužnima da li i za njega treba brinuti? Sutra će isto tako napraviti nekoj osobi, kada budemo brinuli o tome što čini životinji brinut ćemo i o ljudima. Nije normalno da prihvaćamo zlo koje se čini životinjama morali bi biti koju ljestvicu više ali mentalni sklop neda?

VL
ST
stric2
10:50 25.08.2019.

.... bolesni ste sa štenićima...

VL
ZC
zorro.cz
01:18 25.08.2019.

koliko hrvata treba spasiti iz hrvatske... a o tome ni riječi...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.