Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRODOŠLICA

Spašeni tajlandski dječaci vratili su se u školske klupe

Tajlandski dječaci
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
06.08.2018.
u 10:46

Jedanaest dječaka, uz izuzetak 14-godišnjaka Adula Sama-ona koji je kršćanin, provelo je devet dana u budističkom samostanu u znak zahvalnosti za spašavanje.

Tajlandski dječaci spašeni iz špilje na sjeveru zemlje vratili su se u ponedjeljak u školu, objavili su lokalni dužnosnici.

U školi Mae Sai Prasitsart u pokrajini Chiang Rai priređena je topla dobrodošlica dvanaestorici dječaka spašenih iz poplavljene pećine, u akciji koju je sa strepnjom pratio cijeli svijet.

Bili su odjeveni u školske uniforme, a od predstavnika njemačkog nogometnog kluba Bayern dobili su klupske dresove.

Nakon uspješnog spašavanja iz podzemnog labirinta u kojem su bili zarobljeni dva tjedna, mali nogometaši u dobi od 11 do 16 godina tjedan su se dana oporavljali u lokalnoj bolnici i još jedan tjedan kod kuće.

Jedanaest dječaka, uz izuzetak 14-godišnjaka Adula Sama-ona koji je kršćanin, provelo je devet dana u budističkom samostanu u znak zahvalnosti za spašavanje.

Njihov trener, 25-godišnji Ekapol Chantawong ostat će u samostanu još tri mjeseca.

>> Spašavanje tajlandskih dječaka iz špilje

Ključne riječi

Komentara 1

DH
dalibor.hren
17:10 06.08.2018.

Je li trener u zatvoru?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije