Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čudo u petrinji

Spašena djevojka ispod ruševina: Satima je bila zatrpana ispod cigli i betona

Spašavanje iz razrušenog ureda
Foto: JVP Novska
1/8
30.12.2020.
u 10:48

Idemo ponovo...Petrinja dan 3. Poražen je samo onaj tko odustane...iz ovog ureda izvukli smo živu djevojku koja je bila zatrpana ciglom i betonom, želimo joj puno sreće i brz oporavak! Hvala Vam puno na porukama podrške", poručili su iz JVP Novska

Ekipa vatrogasaca JVP Novska izvukla je ženu zatrpanu ciglama u uredu gradske uprave u Petrinji. Pod ruševinama je bila satima. Vatrogasci su na svojoj Facebook stranici objavili ovu vijest i fotografiju spašavanja. Poručili su svima da nastavljaju pomagati. 

"Idemo ponovo...Petrinja dan 3. Poražen je samo onaj tko odustane...iz ovog ureda izvukli smo živu djevojku koja je bila zatrpana ciglom i betonom, želimo joj puno sreće i brz oporavak! Hvala Vam puno na porukama podrške", poručili su vatrogasci.

Idemo ponovo...Petrinja dan 3. Poražen je samo onaj tko odustane...iz ovog ureda izvukli smo živu djevojku koja je bila...

Objavljuje Jvp NovskaUtorak, 29. prosinca 2020.
Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
10:53 30.12.2020.

Bravo!

VR
vruljica
11:33 30.12.2020.

Svaka vam čast, djevojci brz oporavak.

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
11:39 30.12.2020.

Bravo!🙏

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije