Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
raste stopa zaraženih
Povratak na članak

Španjolski general primio cjepivo preko reda pa izazvao bijes javnosti: Podnio je ostavku

General nikad nije namjeravao iskoristiti neopravdane privilegije, objavilo je ministarstvo

Komentari 7

AA
aabbcc
08:01 24.01.2021.

Neki blesav general, to se prvo isproba na vojnicima!

VL
VO
volimnju
12:59 24.01.2021.

evo ja dajem svoje cjepivo

VL
BA
babovac
09:51 24.01.2021.

PR od samog jutra. Eto, polomiše se Španjolci da dođu preko reda do cjepiva jer su prošle godine po službenoj statistici imali najmanju smrtnost u posljednjih 17 godina.

VL
HŽV
06:29 24.01.2021.

A naši generali i političari nakbogatiji i najsposobniji ljudi.....Ako ča promisliš kontra njih onda si:Jugoslaven,antifa,komunjara,itd

VL
IB
iva.begovic
23:22 23.01.2021.

A kod nas su političari imali prednost ispred rizičnih skupina i ljudi u domovima. I nikom ništa, čak ih se niti ne pita kako se osjećaju zbog toga što su nekome starijem i bolesnijem, nekome tko je godinu dana zatvoren u sobi u nekom domu, uskratili da ima nešto malo više od života? Ono prodavanje fore da su se cijepili iz promotivnih razloga, to ne drži vodu jer interes za cijepljenje veći je od dostupnosti cijepiva. Nismo slučajna nego smo sramotna država.

VL
DU
Deleted user
05:47 24.01.2021.

Ha, ha, ha... Evo što je svijest i savjest u normalno uređenoj zemlji.

VL
SO
Sotona
10:25 24.01.2021.

Španjolski general primio cjepivo preko reda pa izazvao bijes javnosti: Podnio je ostavku kako bi bilo da se to dogodi i sa Političarima vladajućim diktatorima u demonkracijama diljem svijeta koji nisu preko 80 godina i smrtno bolesni a cijepili se potom preko reda .....Pošto nije demokratski referendumom to bilo legalizirano smo njihovom idejom kako su oni važni ., a Generali nam ne trebaju jer nas brani narod dragovoljci a Generali su sumnjiva vrsta koja mahom se proglašava i zatvara kao Mladić zločinac a ostali zna se Heroji moji .....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.