Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Različite vrste zlostavljanja
Povratak na članak

Španjolska crkva priznala: Svećenici su seksualno zlostavljali maloljetnike

Sveti Otac pod sve je većim pritiskom da odlučno riješi problem nakon niza skandala u Čileu, Australiji i SAD-u.

Komentari 21

Avatar Ponikvarac
Ponikvarac
21:31 19.11.2018.

Ne branim nikoga I mislim da bi trebalo svakog svećanika koji je seksualno zlostavljao maloljetnike objesiti za mud_a. Ali statistika pokazuje da je manje nego 1% ti svećenika koji su počinili taj nezamislivi kriminal. Nije fer optuživati i onih 99%% svećenika koji su nevini I koji odlično obavljaju svoj katolički posao.

VL
MA
Matrix5
21:47 19.11.2018.

Na lomaču s takvima

VL
DU
Deleted user
19:05 20.11.2018.

ako govorimo o buducnosti onda vidimo da su muslimani najbrze rastuca religija u svijetu kombinirano sa isto tako vodecim natalitetom. vjera im nije popustljiva nego bas suprotno povezana sa odricanjima pa opet broj im je sve veci. sa druge strane katolicika se crkva lagano osipa u broju vjernika koji vjeru dozivljavaju kao nacin zivota, vecina vjernika zivi u visoko razvijenim zemljama koje su povezane sa niskom stopom nataliteta a crkva u isto vrijeme podvladjuje vjernicima na sve moguce nacine sto znaci da ih tretira kao potrosace a ne vjernike. katolicka vjera postaje sve vise kao "klub" koji okuplja ljude oko sebe koji imaju svoju "teoriju " vjere i podjeljeni su u interpretaciji iste, izlozeni vijestima o korupciji u vatikanu, pedofilije i povlacenju crkvenih skandala po sredstvima javnog informiranja. na vrh svega toga svi znamo da je samo jedan bog jer ako ih je vise sve religije padaju u vodu. znaci radi se o tome da kroz tisucljeca brat ubija brata, samo ne znamo ko je tata.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
00:21 20.11.2018.

Nista novo.

VL
GI
Gips
20:18 19.11.2018.

Nema koristi dok ih se ne kastrira odmah kad se zarede

VL
DO
dom7
21:32 19.11.2018.

Optuživanje cijele Španjolske crkve je ZLOČIN!!!

VL
Avatar krkcro
krkcro
20:21 19.11.2018.

kriminalna organizacija to sve treba raspustiti i pozatvarati

VL
OK
okolo
19:54 19.11.2018.

svako zlostavljanje zaslužuje najtežu kaznu...srecom seksualnog, fizičkog i mentalnog zlostavljanja nema kod pravoslavaca, muslimana, hindusa..ili ?

VL
BA
bakulušić
21:42 19.11.2018.

Bez konkretnih slučajeva, imena i sudskih presuda, sve treba promatrati kao zlonamjernu manipulaciju lijevo-liberalnih skupina i medija sa ciljem da se Crkvi nanese šteta. Borba se nastavlja a laž je opasno oružje. Najopasnije!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.