Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOBI U DP-U

Spajić: Vučemilović širi lažne vijesti, neke članove je i grubo vrijeđala

Foto: Marin Tironi/Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/2
24.07.2021.
u 12:04

"Vesna Vučemilović je zloupotrijebila imena pojedinih članova Predsjedništva stranke i poslala u medije lažno “priopćenje“ kako bi se stvorio dojam da je sjednica rezultat njezinog osobnog pritiska i želje pobrojanih članova Predsjedništva DP-a", navodi Spajić

Nakon priopćenja Vesne Vučemilović u kojem je pozivajući se na pojedine članove Predsjedništva Domovinskog pokreta zatražila sazivanje izvanredne sjednice Predsjedništva stranke, oglasio se vršitelj dužnosti glavnog tajnika DP-a Daniel Spajić koji je to priopćenje nazvao lažnom vijesti.

"Kao potpisnici tzv. priopćenja navode se članovi predsjedništva DP-a; Ante Prkačin, Vesna Vučemilović, Stipo Mlinarić, Ružica Vukovac, Davor Dretar, Slaven Dobrović, Damir Markuš, Barbara Knežević, Zorica Gregurić, Nikola Grabovac i Igor Peternel. U pojedinačnom kontaktu s članovima predsjedništva stranke utvrđeno je da osobe navedene u "priopćenju" Vesni Vučemilović nisu dale vlastoručni potpis te stoga to navodno priopćenje predstavlja lažnu vijest. Mediji koji su ga prenijeli iznijeli su netočnu i neprovjerenu informaciju", poručio je Spajić, dodajući da Vučemilović širi lažne vijesti i da je zloupotrijebila imena članova Predsjedništva DP-a.

"Zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta Mario Radić i ja kao v. d. Glavnog tajnika najavili smo sazivanje sjednice Predsjedništva DP-a prije objave navodnog priopćenja. Vesna Vučemilović je zloupotrijebila imena pojedinih članova Predsjedništva stranke i poslala u medije lažno “priopćenje“ kako bi se stvorio dojam da je sjednica rezultat njezinog osobnog pritiska i želje pobrojanih, ali ne i potpisanih članova Predsjedništva DP-a. Neki od njih tvrde i kako ih je čak i grubo vrijeđala, kada ih je molila za potpis i dobila odbijenicu, a što je nije spriječilo da javno ipak barata njihovim imenima. U svezi ovoga postupka Domovinski pokret će poduzeti pravne korake. Sjednica predsjedništva Domovinskog pokreta održat će se sljedeći tjedan", priopćio je.

>> VIDEO Miroslav Škoro iznenada objavio: Povlačim se sa svih dužnosti u Domovinskom pokretu

Komentara 15

Avatar salaso
salaso
12:22 24.07.2021.

Mogli smo si mislit od čovjeka koji je od svega pobjegao..koliko će mu durat stranka...a da se od nje ne može ćapnut..za svoj djep..

RO
rogi
13:55 24.07.2021.

Maknite tu uobraženu spodobu koja si umišlja kao braco pojeli svu pamet svijeta a i prezime je mnogima sumljivo tko zna čije je.

SN
sasa.novak.58
12:50 24.07.2021.

Dobro je, barem nikoga nije fizički napala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije