Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvonimir Frka-Petešić:
Povratak na članak

'Spajat će se općine koje financijski teže mogu samostalno funkcionirati'

Broj predstavnika u lokalnim predstavničkim tijelima će se smanjiti za jednu petinu

Komentari 3

ST
stefj
21:47 19.07.2020.

To smo gledali u bivšoj Jugi. Kada neka tvornica, tj. SOUR, OUR ili kako se to već zvalo, nije mogla funkcionirati, onda se ista pridružila koliko-toliko uspješnoj tvornici, pa su obje propale... Očito idemo dobrim putem... Ako se ne ugasi sva administracija iz neuspješne općine, nego samo pribroji, onda to stvarno nema smisla... A što ćemo s npr. Zagrebom, gdje imamo u Holdingu na plaći dvostruko više ljudi nego što ih dolazi na posao?

VL
KO
Kokoiduhovi
08:38 20.07.2020.

Samo da ne ugase tj. pripoje samo ili pretežno one općine u kojima načelnici nisu iz HDZ-a. Rukovoditi se treba veličinom općine, prihodima, rashodima za plaće načelnika, zamjenika, vozača, tajnica, činovnika, služb. automobila

VL
DH
dalibor.hren
09:05 20.07.2020.

Nekad je, kao Mjesna zajednica, imala 3 profesionalca, a sad je Općina i zapošljava 18 grla!?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.