Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NORVEŠKA
Povratak na članak

Sovjetska nuklearna podmornica potopljena prije 30 godina još uvijek zrači

Ti uzorci pokazuju da su razine zračenja do 800.000 puta više od normalnih, objavio je norveški ured za zračenja i nuklearnu sigurnost.

Komentari 3

Avatar Moloh
Moloh
19:00 11.07.2019.

Gdije Rus stane, sto godina trava ne raste.

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:15 11.07.2019.

nek izmjere more oko fukušime, zbroje količinu vode koja je do sada otekla u more, puna radijacije, pa nas nek obraduju rezultatima... ja bih volio znati gdje je završio bojni otrov koji je sirija predala amerikancima... isto tako zašto amerika u samoj americi ne koristi streljivo sa osiromašenim uranom, ako je, kako oni tvrde, bezopasno. jer podaci iz bolnica sa kosova, srbije, afganistana, iraka, nam govore nešto sasvim drugačije...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.