Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Šostar: ‘Nisam si isplatio 118.000 kn’

18.04.2009.
u 00:01

Zvonimir Šostar, pročelnik Gradskog ureda za zdravstvo, rad i socijalnu skrb, reagirao je na tekst naslova “Pročelnik Šostar sam sebi isplatio 118.000 kuna” koji je Večernji list objavio u jučerašnjem broju. Šostar tvrdi da smo “iznijeli netočne i neistinite informacije”.

– “Od imenovanja Zvonimira Šostara na dužnost v.d. ravnatelja Doma za psihički bolesne odrasle osobe Sveta Rita, Grad je Domu isplatio ukupno 135.676 kuna i to na ime troškova bruto naknade jedinoj suradnici Doma gospođi Radojki Čilaš (mjesečni bruto iznos 7.700 kuna), troškova mobitela i troškova pretplate na časopis RRIF.

Zvonimir Šostar za obnašanja dužnosti ravnatelja Doma nikada nije primio niti prima plaću niti bilo kakvu naknadu”.

Posebno se ističe kako “Zvonimir Šostar prema zakonu ne bi niti mogao primati plaću ravnatelja s obzirom da je stalno zaposlen u Gradskom poglavarstvu.

Plaća ravnatelja Doma za vrijeme ranije ravnateljice iznosila je 17.000 kuna bruto.

Budući da Zvonimir Šostar čitavo vrijeme obnaša funkciju ravnatelja bez ikakve plaće i naknade, Grad Zagreb je, s tog osnova do danas uštedio ukupno 204.000 kuna.

Kontrolni ured Grada potvrdio je da kako ne postoje nikakve nepravilnosti u svezi cjelokupnog slučaja” – stoji u priopćenju koje je potpisao pročelnik Zvonimir Šostar. (M. Š.)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije