Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradski vijećnik Pupić Bakrač:
Povratak na članak

"Šošai će odgovarati za svoja (ne)djela"

Oporba je tada optužila vodstvo JVP da nikad nisu podnijeli financijsko izvješće.

Komentari 2

DD
ddh
12:53 18.01.2016.

Ta t.zv. oporba u Zadru, a posebno taj Pupic Bakrac zahvaljujuci komunistickim medijima stalno plasiraju nekakve optuzbe u javnost, a do dana danasnjega nisu nikada pokazali niti jedan bilo kakav dokaz za svoje tvrdnje. Ispada, da kad Pupic Bakrac po noci nesto sanja, onda je tu prijepodne u medijima. A mediji iznose te neprovjerene i potpuno deplasirane optuzbe jednog paranoicara kao nekakvu istinu, a sve s ciljem, da naskode Kalmeti, pa onda I HDZ-u. I usprkos tim lazima i podrsci rezimskih komunisrickih medija, vlast u Zadru partija prostaka s Iblerovog trga nece nikada osvojiti, jer Zadrani nisu pali na glavu. I dobro je, da je to tako.

VL
KA
kajinx
13:19 18.01.2016.

Šošai će odgovarati? Šoša će odgovarati!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.