Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi iskaz

Šokirao u sudnici: Moj brat Damir ubio je našu majku!

vukovic
Nino Strmotic/PIXSELL
15.10.2013.
u 12:48

Ana Vuković ubijena je u stanu u Vinkovačkoj ulici s dva hica iz pištolja, nakon što je bila udarena tupo-tvrdim predmetom u glavu

Iznenađenje na trećem suđenju Damiru Vukoviću za ubojstvo majke Ane 2010. godine, zbog čega je dva puta na Županijskom sudu u Splitu osuđen na 15 godina zatvora, ali Vrhovni je sud srušio obje presude.

- Siguran sam da je moj brat Damir ubio našu majku! - svjedočio je Mirko Vuković iznenadivši i suca Mlađana Prvana jer u dosadašnjim svjedočenjima nije teretio brata. Kaže da mu je dugo vremena trebalo da to prihvati.

- Prvo nisam mogao vjerovati, a onda sam shvatio da to nije mogao nitko drugi napraviti – rekao je Mirko Vuković.

Iznio je niz detalja o bratovom ponašanju koji su ga naveli na takav zaključak. Ubijena je oko 11 sati, a Damir je došao kod njega oko podneva, u odjeći koja je poslije bila na vještačenju. Gledao je u prazno. Na pogrebu nije plakao. Mirko smatra kako je motiv ubojstva to što je majka sprječavala Damira da se "riješi" supruge koja se razboljela. Navodno ju je htio smjestiti u bolnicu ili na ulicu.

Ana Vuković ubijena je u stanu u Vinkovačkoj ulici s dva hica iz pištolja, nakon što je bila udarena tupo-tvrdim predmetom u glavu. Oružje ubojstva i predmet kojim je ozlijeđena nisu pronađeni. Na odjeći Damira Vukovića vještačenjem su otkrivene čestice koje nastaju prilikom ispaljenja iz vatrenog oružja, a otisak njegovog dlana bio je na pločicama kupaonice u kojoj je Ana ubijena.

>> Damir Vuković osuđen na 15 godina ubog ubojstva svoje majke

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije